Προσλήψεις για τα ΚΔΑΠ

Σε αντικατάσταση αποχωρήσαντος προσωπικού των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Καλαμάτας, ο Δήμαρχος υπέγραψε αποφάσεις πρόσληψης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, κατόπιν επιλογής, του Γεωργίου – Σταύρου Κ. Κωστούλα, ειδικότητας ΠΕ Περιβάλλοντος και της Αναστασίας Χ. Λεπτοκαρίδου, ειδικότητας ΠΕ Δασκάλων.

Τα ΚΔΑΠ είναι ένας θεσμός, ο οποίος έχει αγκαλιάσει περί τα 500 παιδιά Δημοτικού, προσφέροντάς τους δημιουργική απασχόληση και ερεθίσματα για την καλλιέργεια της προσωπικότητάς τους και την απόκτηση γνώσεων.

ΑΡΧΙΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΔΑΠ/ΜΕΑ

Σημειώνεται ότι, πέραν των 11 ΚΔΑΠ που λειτουργούν σε Δημοτικά Σχολεία της Καλαμάτας και της περιφέρειας κατά τις απογευματινές ώρες, άρχισε η λειτουργία και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία. Αυτό στεγάζεται στο ΚΕΦΙΑΠ, διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και λειτουργεί μεταξύ 13.00 και 21.00, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Παρέχει δε τις υπηρεσίες του σε 50 ωφελούμενους, προσφέροντάς τους εξατομικευμένη θεραπεία και δημιουργική απασχόληση.

P3222394_Medium.JPG

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud