Πρόγνωση καιρικών φαινομένων για την Πέμπτη 05 Μαρτίου 2020

Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού της Ε.Μ.Υ. αναφορικά με τα καιρικά φαινόμενα που προβλέπεται να σημειωθούν αύριο, Πέμπτη 05 Μαρτίου 2020, εστάλη από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.  Αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ :

Τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά, την Πελοπόννησο και το Αιγαίο. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Ενισχυμένοι νοτιοανατολικοί άνεμοι 6 με 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ :

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ,  ΗΠΕΙΡΟΣ,  ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ,  ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στη δυτική Πελοπόννησο νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες κυρίως στα νότια και βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες βροχές και από το απόγευμα γενικά αίθριος. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα βόρεια θα σχηματιστούν ομίχλες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Καιρός: Στην ανατολική Πελοπόννησο νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες κυρίως στα νότια και βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες βροχές και από το απόγευμα γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και τοπικά δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud