Παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη

Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη με τίτλο «όταν γεννιέσαι τρεις φορές, δωρεά οργάνων = δώρο ζωής», πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00, στο αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας (Αριστομένους 95). Την εκδήλωση διοργανώνουν το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ, Δήμητρα Δημοπούλου και οι εκδόσεις ΤΟΠΟΣ (Topos books / Εκδόσεις Τόπος), υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ενόψει της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο ήθος και στην αξιοπρέπεια που διακρίνει το συγγραφέα, τονίζοντας ότι το βιβλίο του αποτελεί ένα μήνυμα ζωής.

Συντονιστές της παρουσίασης θα είναι οι Φώτης Μπουγάς, εκπαιδευτικός και Θανάσης Πετράκος, περιφερειακός σύμβουλος, πρώην Βουλευτής.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Γιάννης Μπολέτης, Καθηγητής Παθολογίας – Νεφρολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής της Κλινικής Νεφρολογίας και  Μεταμόσχευσης Νεφρού του Λαϊκού Νοσοκομείου, Πρόεδρος Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, γεννημένος στην Καλαμάτα. Παπαθεοδωρίδης Γιώργος, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ), Καθηγητής Παθολογίας-Γαστρεντερολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Διευθυντής της Παν/κής Γαστρεντερολογικής Κλινικής Λαϊκού Νοσοκομείου, γεννημένος στην Καλαμάτα. Ελένη Κάψια, νεφρολόγος, στην Κλινική Νεφρολογίας και Μεταμόσχευσης Νεφρού του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθήνας. Χρήστος Σβάρνας, Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Μεταμοσχευθέντων εκ Νεφρού και ο συγγραφέας.

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Δήμητρα Δημοπούλου, φιλόλογος.

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud