Η εξόδιος ακολουθία του Εκπροσώπου της ΤΚ Αρτεμισίας Νικήτα Σάλμα

Εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτησαν χθες, Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, το Νικήτα Σάλμα, Εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμισίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, ο οποίος πάλεψε με την επάρατη νόσο επί τετραετία.

Στην κηδεία, που τελέσθηκε στην Αρτεμισία, παρευρέθη ο Δήμαρχος, ο οποίος - αποχαιρετώντας τον αείμνηστο Νικήτα Σάλμα - ανέφερε τα εξής: «Αποχαιρετούμε σήμερα τον αείμνηστο Νικήτα, συγχωριανό, συμπολίτη, φίλο και συνεργάτη μας, με αισθήματα θλίψης και στενοχώριας.
Ο αείμνηστος Νικήτας υπήρξε από μικρός αγωνιστής της ζωής, άνθρωπος του μεροκάματου και του καθημερινού μόχθου, όπου με συνεχή και έντιμη προσπάθεια κέρδιζε την επιβίωση τη δική του και της οικογένειάς του.
Υπήρξε, επίσης, άνθρωπος της κοινωνίας, όπου φρόντιζε πάντοτε για την πρόοδο και το καλό του κοινωνικού συνόλου. Αλλά και στους συγχωριανούς και συμπολίτες του υπήρξε αγαπητός, ευχάριστος στην παρέα, εξωστρεφής και εύθυμος και, επιπλέον, αρωγός, συμβοηθός και συμπαραστάτης στον κάθε φίλο και συγχωριανό, που είχε ανάγκη ή αντιμετώπιζε προβλήματα.
Άνθρωπος της κοινωνίας και της προσφοράς, ο αγαπητός σε όλους μας Νικήτας τιμήθηκε με την ψήφο των κατοίκων της Αρτεμισίας, εκλέχτηκε Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, αλλά ο προσωπικός του αγώνας με το θηρίο της αρρώστιας των καιρών μας δεν του άφησε τη δυνατότητα να προσφέρει όλα όσα ήθελε και επιθυμούσε.
Να σημειώσω, επίσης, την προσήλωσή του αειμνήστου Νικήτα στην παράδοση, τις εθνικές αξίες, την πατρίδα, την Ορθοδοξία, οι οποίες είχαν προσδιορίσει την όλη ζωή και τη δράση του.
Σε ευχαριστώ, φίλε Νικήτα, για τη συνεργασία και τη συμπόρευση και ας είναι ελαφρύ για σένα το χώμα της αγαπημένης σου Αρτεμισίας.
Θερμά τα συλλυπητήριά μας στην αγαπημένη σου οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους και τους συγχωριανούς σου.
Αιωνία σου η μνήμη!».

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

Νέος Εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμισίας θα ορκισθεί ενώπιον του Δημάρχου, αύριο Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, ο Παναγιώτης Διονυσόπουλος.

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud