Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η βασιλόπιτα της Διοκλής ΑΕ

Η Διοκλής ΑΕ Κτηματική Καλαμάτας Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία έκοψε σήμερα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020, τη βασιλόπιτά της. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, με χαιρετισμό του, ευχήθηκε καλή χρονιά και τόνισε πως ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της εταιρείας. Ζήτησε δε από όλους να δείξουν διάθεση συνεργασίας και σύμπνοιας, επισημαίνοντας ότι αυτές οι αρετές αποτελούν το μυστικό της νέας δεκαετίας.
Ο Θανάσης Βασιλόπουλος ευχαρίστησε τους εργαζομένους για τις προσπάθειες που καταβάλλουν και υπογράμμισε το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή έχει υποχρέωση να ασχοληθεί με την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΒΙΟΠΑ και του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου, στο μέτρο των δυνατοτήτων του Δήμου. Η παρέμβαση θα έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα και θα αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των επαγγελματιών και των πελατών τους, συμβάλλοντας στην ελκυστικότητα αυτών των πόλων επαγγελματικής δραστηριότητας στην Καλαμάτα.

Σημειώνεται ότι το φλουρί της βασιλόπιτας βρήκε ο δημοτικός υπάλληλος – οικονομολόγος Βασίλης Φράγκος, ο οποίος έλαβε συμβολικό δώρο.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech