Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Σύσκεψη με τη συμμετοχή Προέδρων και Διευθυντών στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου

Το βράδυ της Τρίτης 7 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του ιστορικού Δημαρχείου σύσκεψη, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, των Προέδρων ΔΣ και των Διευθυντών στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου του Δήμου Καλαμάτας. Αντικείμενο της σύσκεψης υπήρξε όλο το φάσμα λειτουργίας και δραστηριότητας των Νομικών Προσώπων του Δήμου, με έμφαση στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, όπως ΕΣΠΑ, Πράσινο Ταμείο, «Φιλόδημος» κ.λπ.
Ο Δήμαρχος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι η Δημοτική Αρχή θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την απορρόφηση των κονδυλίων, που αφορούν στα προγράμματα αυτά. Το συνολικό ποσόν των έργων που υπάγονται στα συγκεκριμένα προγράμματα ανέρχεται σε 40 εκατ. ευρώ περίπου, μαζί με τα έργα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης.
Ο Θανάσης Βασιλόπουλος κάλεσε τους αιρετούς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για πλήρη αξιοποίηση των κονδυλίων και για την επιτάχυνση των διαδικασιών εκτέλεσης των έργων και, επομένως, απορρόφησης των αντίστοιχων ποσών.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech