Το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου θα συνεδριάσει στις 3 Απριλίου 2018

Συνεδρίαση του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας συγκαλείται τη Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου 2018 και ώρα 13:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1. Τροποποίηση 2η προϋπολογισμού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, οικ. έτους 2018
2. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως Δαρσακλή Ευάγγελου, εκπροσώπου της εταιρείας ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΡΣΑΚΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ για παραχώρηση χερσαίου χώρου τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων, για το 2018
3. Αίτημα για την έκδοση σχετικής απόφασης ανάληψης υποχρέωσης της δαπάνης για την προμήθεια και εργασία ελαιοχρωματισμού κτηρίων εντός χερσαίας ζώνης (γκράφιτι). - Έγκριση δαπάνης. - Διάθεση πίστωσης.

Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, σήμερα Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, παρουσία και εκπροσώπου της Λιμενικής Αρχής, με περιεχόμενο την κατασκευή του πάρκου στο «Πανελλήνιον» (θα γίνει με δωρεά), την προώθηση της αρχιτεκτονικής μελέτης της παραθαλάσσιας ζώνης μέχρι την Ανάσταση, την άμεση απομάκρυνση κατασχεθέντων πλοίων, την επιτάχυνση των εργασιών συντήρησης της ανωδομής στο «Χιλιόμετρο», την απολύτως σαφή οριοθέτηση δραστηριοτήτων του λούνα παρκ και του πάρκινγκ, την προώθηση των διαδικασιών εγκατάστασης του υποσταθμού ΔΕΗ στη χερσαία ζώνη κ.λπ. Η σύσκεψη θα επαναληφθεί σε 15 ημέρες.

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud