Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ο Πρόεδρος της Interkultur εκφράζει ενθουσιασμό και ευχαριστίες για το Διαγωνισμό Χορωδιών

Με επιστολή του προς το Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, ο Πρόεδρος της Interkultur Günter Titsch εκφράζει τον ενθουσιασμό του για τη μεγάλη επιτυχία του 3ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, που διεξήχθη μεταξύ 9 και 13 Οκτωβρίου 2019, δίδοντας έμφαση στην εξαιρετική αποδοχή του από τους πολίτες, ενώ ευχαριστεί το συνδιοργανωτή Δήμο Καλαμάτας για την καλή συνεργασία. Ο κ. Titsch αναφέρει τα εξής προς το Δήμαρχο Καλαμάτας:
«Η τρίτη διοργάνωση του Διεθνούς Διαγωνισμού & Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία. 38 χορωδίες από 15 χώρες με περίπου 1.200 τραγουδιστές συγκεντρώθηκαν στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας για τρεις μέρες, για να τραγουδήσουν, να γιορτάσουν και να διαγωνιστούν στη σκηνή.
Ήταν μεγάλη χαρά για μας να μπορούμε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά των τελευταίων ετών με την έμπειρη πια τοπική ομάδα και να είμαστε σε θέση να βασιστούμε και πάλι στην υποστήριξη πολλών και ένθερμων εθελοντών, επιλεγμένων από την πόλη. Είναι πάντα ωραίο να βλέπουμε την ιδιαιτέρως θερμή υποδοχή όλων των συμμετεχόντων στην Καλαμάτα, είτε από τους ίδιους τους εκπροσώπους της πόλης, είτε από τους κατοίκους της Καλαμάτας, είτε με τους στολισμούς στην πόλη, είτε από τα πλήθη των θεατών.
Εκ μέρους της Interkultur, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για τη μεγάλη σας υποστήριξη και τα θερμά λόγια καλωσορίσματος στην τελετή έναρξης. Είμαστε πολύ ευγνώμονες σε εσάς και την ομάδα σας γι’ αυτή την εξαιρετική συνεργασία.
Η χορωδιακή μουσική αποτελεί έναν πολύ επιτυχημένο τρόπο για να δημιουργηθούν γέφυρες μεταξύ ανθρώπων από όλο τον κόσμο μέσω της μουσικής, όπως είδαμε και αυτή την χρονιά στην Καλαμάτα.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε αυτόν τον επιτυχημένο διεθνή διαγωνισμό και αυτή τη μεγάλη συνεργασία με την πόλη της Καλαμάτας.
Σας ευχαριστούμε για όλα».

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech