Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Αγορά

Tο βράδυ της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου 2018, φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, μία από τις μεγαλύτερες σε όλη τη χώρα, που προσφέρει μεγάλη ποικιλία τροφίμων σε εξαιρετικές τιμές και προσελκύει αγοραστές και πωλητές όχι μόνο από την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία, αλλά και από τις γύρω περιοχές. Τη βραδιά ομόρφυνε με την καλλιτεχνική του παρέμβαση ο Πολιτιστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Βέργας, ο οποίος συμμετείχε με πολυπληθή αντιπροσωπεία, που περιλάμβανε παιδιά από το χορωδιακό, το μουσικό και το χορευτικό τμήμα του. Σε όσους παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις, προσφέρθηκαν λαλάγγια, τα οποία παρασκεύασαν κυρίες από τη Βέργα με την παραδοσιακή Μανιάτικη συνταγή, ενώ τις συνέδραμαν σεφ από το παράρτημα Μεσσηνίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων. Τα υλικά διέθεσε η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος, σε χαιρετισμό που απηύθυνε, ζήτησε «να έρθουμε όλοι στην Αγορά», τονίζοντας πως «είναι η καλύτερη Αγορά όλης της Πελοποννήσου, με προϊόντα φθηνά, προϊόντα ηλεγμένα, προϊόντα τα οποία παράγουν οι δικοί μας άνθρωποι, οι οποίοι έχουν την ανάγκη για την υποστήριξή μας αυτές τις ημέρες». Ο Π. Νίκας πρότεινε «να επισκεφτούμε πολλές φορές την Αγορά, να ψωνίσουμε, να βοηθήσουμε τους παραγωγούς, τους εμπόρους και όσους διαθέτουν τα προϊόντα τους. Δεν έχουμε να χάσουμε!». Προσέθεσε δε πως η Δημοτική Αρχή κάνει ό,τι είναι δυνατόν, επί σειράν ετών, για την αναβάθμιση της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.
Ο Δήμαρχος έδωσε τις προσήκουσες ευχές για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, επισημαίνοντας τα εξής: «Τα παιδιά να προσέχουμε! Αυτά είναι ο πολύτιμος σύμμαχός μας και τα ευχαριστούμε για τη χαρά που μας προσφέρουν».
Στη συνέχεια, μετά από αντίστροφη μέτρηση, φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη νότια είσοδο της Αγοράς καθώς και ο λοιπός εορταστικός φωτισμός, ενώ ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud