Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προπονητήριο, αναγνωστήριο και χώρος βεστιαρίου για την «Ελπίδα Άριος»

Σε εκτέλεση Αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος του Αθλητικού, Γυμναστικού και Μορφωτικού Συλλόγου «Ελπίδα Άριος» Κωνσταντίνα Χονδρού υπέγραψαν σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, σύμβαση χρησιδανείου για την παραχώρηση χώρων προς εξυπηρέτηση των σκοπών του Συλλόγου. Συγκεκριμένα, παραχωρείται άνευ ανταλλάγματος η χρήση:

Α) της κύριας αίθουσας, εμβαδού 300 τετρ. μέτρων περίπου, των κτηριακών εγκαταστάσεων του πρώην Αγροτικού Συνεταιρισμού Άριος, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως χώρος άθλησης από την ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου
Β) της κύριας αίθουσας, εμβαδού 20 τετρ. μέτρων περίπου, του ορόφου του Δημοτικού Καταστήματος Άριος, μαζί με τα υπάρχοντα έπιπλα, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από το Σύλλογο ως αναγνωστήριο
Γ) της μπροστινής αίθουσας, εμβαδού 15-20 τετρ. μέτρων περίπου, του ορόφου του Δημοτικού Καταστήματος Άριος, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως χώρος βεστιαρίου για τα κοστούμια του θεατρικού, χορευτικού και αθλητικού τμήματος του Συλλόγου.
Η χρονική διάρκεια της συμβάσεως είναι για όλους τους χώρους 10 έτη, ενώ για την αίθουσα 300 τετρ. μέτρων η παραχώρηση ισχύει για το ανωτέρω διάστημα ή μέχρι την έναρξη υλοποίησης του έργου μετατροπής του κτηρίου σε εκθετήριο (έχει υποβληθεί σχετική πρόταση στο πρόγραμμα LEADER).

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech