Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος στο Δημαρχείο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε, σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ψυχίατρος, συνοδευόμενος από τον πατέρα του και τον Επίκουρο Καθηγητή Παθολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Μέλος του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτη Χαλβατσιώτη, συναντήθηκε δε με το Δήμαρχο.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον κ. Κυμπουρόπουλο και τους λοιπούς επισκέπτες, τονίζοντας ότι από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή «περιμένουν πολλά, πολλοί, σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ευρωκοινοβουλίου, γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει τους πόρους, αρκεί να υπάρχει ο κατάλληλος σχεδιασμός και οι κατάλληλες δράσεις, ώστε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους με αναπηρία». Ανέφερε δε πως στα χρόνια που είναι Δήμαρχος «συνεργαζόμαστε με τους συλλόγους ΑμεΑ και έχουμε κάνει τα περισσότερα βήματα που έχουν γίνει στην Πελοπόννησο, πάντοτε από το Δημοτικό Προϋπολογισμό - δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός σε επίπεδο Περιφέρειας - για τα άτομα με ειδικές ανάγκες».
Αναφερθείς στην προσβασιμότητα στους χώρους του νέου Δημαρχείου, ο Π. Νίκας τόνισε πως ο κ. Κυμπουρόπουλος έφθασε στο γραφείο του Δημάρχου χρησιμοποιώντας το αμαξίδιό του και προσέθεσε ότι, με πρόσφατη εργολαβία προϋπολογισμού πάνω από 120.000 ευρώ, η προσβασιμότητα στην πόλη έχει βελτιωθεί αρκετά. Διαθέσιμο υπάρχει και ένα γήπεδο για τένις με αμαξίδιο, ενώ υφίστανται «για το καλοκαίρι εδώ και χρόνια δύο Seatrac, για να βοηθάμε τον κόσμο να κάνει το μπάνιο του και σε λίγο θα έχουμε άλλα τέσσερα». Ο Δήμαρχος τόνισε πως «το οικονομικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από τα χρήματα τα οποία δώσαμε για τα Seatrac, αφού αναπτύχθηκε ένας ειδικός τουρισμός». Ανέφερε, ακόμη, πως «η αλήθεια είναι ότι είμαστε πίσω στην υποστήριξη των ανθρώπων με αναπηρίες ως χώρα και αυτό δείχνει ότι δεν έχουμε την ευαισθησία ή, μάλλον, έχουμε ευαισθησία στα λόγια και όχι ευαισθησία στην πράξη».
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία και ζήτησε - αν και δεν αναμειγνύεται στις ευρωεκλογές - να υποστηριχθεί ο κ. Κυμπουρόπουλος, καθώς αποτελεί παράδειγμα αγωνιστικότητας.
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ευχαρίστησε το Δήμαρχο και αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που θέτει και τις προτάσεις που καταθέτει στον προεκλογικό του αγώνα, τονίζοντας ότι θα κάνει το καλύτερο «για την Ελλάδα μας, γιατί την εκτιμώ την Ελλάδα και θέλω να δω το καλύτερο που μπορώ απ' αυτήν. Έχει δυνατότητες, έχει επιλογές και μπορεί να πατήσει γερά και να πει 'εγώ θέλω αυτό ως Ελλάδα, ως κράτος, ως κοινωνία και μπορούμε να το διεκδικήσουμε'».
Με την ευκαιρία της επισκέψεώς του, στον κ. Κυμπουρόπουλο ο Δήμαρχος προσέφερε τοπικά προϊόντα.

DSCN3767_Medium.JPGDSCN3769_Medium.JPGDSCN3770_Medium.JPGDSCN3773_Medium.JPGDSCN3774_Medium.JPG

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud