Αγιασμός και παράδοση του προπονητικού κέντρου στον ΠΣ «Η Καλαμάτα»

Το πρωί του Σαββάτου 9 Μαρτίου 2019, μετά την τέλεση αγιασμού, παραδόθηκε επίσημα στον ΠΣ «Η Καλαμάτα», από το Δήμαρχο, το ποδοσφαιρικό γήπεδο στην περιοχή Παλιάμπελα της δυτικής πόλης. Το γήπεδο αυτό έχει φυσικό χορτάρι στον αγωνιστικό χώρο και θα χρησιμοποιείται ως προπονητήριο μόνο για την ομάδα της Καλαμάτας, στην οποία παραχωρήθηκε δωρεάν από το Δήμο.

Το προπονητήριο διαθέτει εγκαταστάσεις αποδυτηρίων, χώρους υγιεινής, χώρο φυσικοθεραπείας και γραφείο προπονητών, σε λυόμενα, τα οποία διαμορφώθηκαν με κατάλληλο τρόπο εσωτερικά από το Δήμο. Ευχαριστίες εκφράζονται προς τους χορηγούς: Astron Electric, που προσέφερε 3 θερμοσίφωνες, συνολικής χωρητικότητας 450 λίτρων, επιχείρηση Νίκα, που προσέφερε πλακάκια τοίχου και δαπέδου και επιχείρηση Δ. & Κ. Πανταζή, που προσέφερε ντουσιέρες και είδη υγιεινής.
Τα γήπεδα και οι αθλητικοί χώροι που κατασκευάζονται από το Δήμο Καλαμάτας και παραχωρούνται σε ομάδες, πληρώνονται από το Δημοτικό Προϋπολογισμό και μόνο (κλειστό γυμναστήριο «Τέντα», γήπεδα πρώην Σφαγείων,  Ασπροχώματος, Λαιΐκων, Σπερχογείας, «Απόλλωνα», Θουρίας κ.λπ.). Κανένας άλλος (Περιφέρεια, Κράτος) δεν έχει συμβάλει σ' αυτήν την προσπάθεια.

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud