H Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 9 Ιανουαρίου 2019

Η 1η/2019 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας διεξήχθη την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 και ελήφθησαν αποφάσεις επί των εξής θεμάτων:

1. Διενέργεια ανοιχτής δημόσιας πλειοδοτικής δημοπρασίας, για την παράδοση – εκποίηση Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) σε εγκεκριμένο συλλογικό σύστημα συλλογής. Κατακυρώθηκε στην Χαϊδός Group Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, που προσέφερε 98 € για κάθε αυτοκίνητο και 28 € για κάθε μοτοσυκλέτα. Η σύμβαση θα έχει διάρκεια 2 έτη, με δυνατότητα επέκτασης για 1 ακόμη έτος.
2. Επί του, σε ορθή επανάληψη, 4ου πρακτικού της επιτροπής διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις λειτουργικές ανάγκες του Δήμου Καλαμάτας και των νομικών προσώπων». Εγκρίθηκε όσον αφορά σε διαγωνισμό που κατακυρώθηκε, κατά είδος, στους: Α) Παπαδόπουλος Α. & Σία ΟΕ, Β) Glass Cleaning ABEE και Γ) DIARCO CHEM.
3. Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την «Αποστολή της επιστολικής αλληλογραφίας του Δήμου και αποστολή αλληλογραφίας μέσω ταχυμεταφορών (courier), έτους 2019». Προσωρινός ανάδοχος για την αποστολή επιστολικής αλληλογραφίας ανεδείχθη η Ελληνικά Ταυχδρομεία ΑΕ, με ποσοστό έκπτωσης 9% και για την αποστολή μέσω courier η Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ, με ποσοστό έκπτωσης 44%.
4. Απόδοση παγίας προκαταβολής Δημοτικών - Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Καλαμάτας. Εγκρίθηκε.

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud