Το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου θα συνεδριάσει στις 2 Μαΐου 2018

Συνεδρίαση του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας συγκαλείται τη 2α Μαΐου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1. Αίτημα για την έκδοση σχετικής απόφασης ανάληψης υποχρέωσης της δαπάνης επισκευής – αντικατάστασης βάνας υδρομέτρου στην δυτική προκυμαία λιμένα Καλαμάτας. - Έγκριση δαπάνης. - Διάθεση πίστωσης.
2. Αίτημα για την έκδοση σχετικής απόφασης ανάληψης υποχρέωσης της δαπάνης για την πληρωμή των τηλεφωνικών τελών. - Έγκριση δαπάνης. - Διάθεση πίστωσης.
3. Αίτημα για την έκδοση σχετικής απόφασης ανάληψης υποχρέωσης της δαπάνης της εργασίας «Προμήθεια και τοποθέτηση περίφραξης στο χώρο του τελωνειακού περιβόλου στην προέκταση προς νότο της οδού Ψαρών»- Έγκριση δαπάνης. - Διάθεση πίστωσης.
4. Αίτημα για την έκδοση σχετικής απόφασης ανάληψης υποχρέωσης της δαπάνης της εργασίας «Διαμόρφωση χώρου αποθήκης λιμένα για την εγκατάσταση του υποσταθμού». Έγκριση δαπάνης. - Διάθεση πίστωσης.
5. Αίτημα για την έκδοση σχετικής απόφασης ανάληψης υποχρέωσης της δαπάνης προμήθειας συστημάτων για την εφαρμογή του κόμβου διαλειτουργικότητας (GENESIS –LIC WEB SERVISES KAI REL WEB SERVISES) και δαπάνη προμήθειας Η/Υ. - Έγκριση δαπάνης. - Διάθεση πίστωσης.
6. Λήψη απόφασης για έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών (1ου ΑΠΕ) και 1ης Τροποποίησης (αύξηση) σύμβασης του έργου «Αποκατάσταση βλαβών πρόσθετου τοίχου ανωδομής προσήνεμου μόλου λιμένα Καλαμάτας».
7. Λήψη απόφασης επί αιτήματος Κ.Λ.Κ. για προμήθεια αλκοολόμετρου. - Έγκριση δαπάνης. - Διάθεση πίστωσης.
8. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως Στυλιανόπουλου Πολυζώη για παραχώρηση χερσαίου χώρου τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων με πρόχειρη κατασκευή για το 2018.
9. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως Μεϊμετέα Γεωργίου για παραχώρηση χρήσης χ.χ. εκατέρωθεν του περιπτέρου πλησίον του «Πανελληνίου», για το 2018.
10. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως Μεϊμετέα Γεωργίου για παραχώρηση χρήσης χ.χ. εκατέρωθεν του περιπτέρου στην συμβολή της οδού Ναυαρίνου με την οδό Φαρών, για το 2018.
11.Ενημέρωση επί εξελίξεων πλειοδοτικού διαγωνισμού παραχώρησης χώρου για ψυχαγωγικά παίγνια, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Καλαμάτας και λήψη απόφασης για περαιτέρω ενέργειες.

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud