Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συγκοινωνία με τα ΚΤΕΛ

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει προς το Δήμαρχο ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος, σχετικά με «την άμεση ανταπόκριση και αντιμετώπιση των όσων αναφέραμε στο με αρ. πρωτ. 470/30.07.13 έγγραφό μας για την ‘εξυπηρέτηση τουριστών από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας’». Ο Γεν. Γραμματέας επισημαίνει και την ανταπόκριση και ευαισθησία που επέδειξε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Σαράντος Κοσμάς. Τονίζει, επίσης, την πεποίθησή του πως ο Δήμος Καλαμάτας θα εξακολουθεί να υποστηρίζει τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, έχοντας αγαστή συνεργασία μαζί τους, κάτι που κατέστησε γνωστό ο Δήμαρχος στην απαντητική του επιστολή προς τον κ. Λιάσκο, όταν ο τελευταίος είχε θέσει το θέμα. Την ευχαριστήρια επιστολή του κ. Λιάσκου προς το Δήμαρχο μπορείτε να δείτε εδώ.

 

ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


Υπενθυμίζεται πως ο Δήμαρχος είχε αναφέρει προς το Γεν. Γραμματέα Τουρισμού ότι «η κατάσταση όσον αφορά στο Αστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας και την εξυπηρέτηση που παρέχουν είναι καλή, καθώς διαθέτουν έμπειρο προσωπικό και εν γένει σύγχρονο στόλο, ενώ μπορεί να γίνει καλύτερη. Οπωσδήποτε, τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιέγραψαν όσοι σας υπέβαλαν παράπονα και σχόλια».

 

20120822_ktel.jpg20130823_KTEL.jpg

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

Του γνωστοποίησε, μάλιστα, ότι ο Δήμος υποστηρίζει τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με δράσεις σαν τις ακόλουθες:

  • Προμήθεια και εγκατάσταση αυτόνομων φωτοσυστημάτων σύγχρονης τεχνολογίας σε στάσεις του Δήμου Καλαμάτας. Αφορά στην εγκατάσταση 38 φωτοσυστημάτων, τα οποία θα λειτουργούν αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια και θα παρέχουν φωτισμό στη στάση και σε πίνακα ανακοινώσεων, όπου θα αναφέρονται τα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας. 

  • Εγκατάσταση ευφυούς τηλεματικού συστήματος πληροφόρησης οδηγών και πολιτών για τις μετακινήσεις με τα αστικά λεωφορεία και για τη στάθμευση στο Δήμο Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, σε 14 λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ θα εγκατασταθεί συσκευή GPS που θα μεταδίδει δεδομένα εντοπισμού θέσεως και σε 10 επιλεγμένες στάσεις θα τοποθετηθεί κατάλληλη συσκευή πληροφόρησης, που θα παρουσιάζει το χρόνο ο οποίος απομένει για την επικείμενη άφιξη λεωφορείου.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech