Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ασφαλτοστρώσεις σε όλη την Καλαμάτα

Τον Οκτώβριο θα εκτελεσθούν εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε όλη την Καλαμάτα, μέσω δύο εργολαβιών που έχουν τον ίδιο ανάδοχο, των οποίων η χρηματοδότηση προέρχεται από το ΤΕΟ και από δανεισμό. Ο Δήμαρχος, μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους, τόνισε πως απομένουν μόνο γραφειοκρατικές διατυπώσεις για την έναρξη των εργασιών, καθώς υπάρχουν και τα χρήματα και ο ανάδοχος.

Μέσω της εργολαβίας για την αναβάθμιση των εισόδων της πόλεως, θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις επί μεγάλου μήκους στις οδούς Λακωνικής (περί τα 3.000 τετρ. μέτρα), Αρτέμιδος (περί τα 2.500 τετρ. μέτρα), Αθηνών, στη Νέα Είσοδο και στην οδό Σπάρτης.

Με έτερη εργολαβία θα ασφαλτοστρωθούν πολλές οδοί στο κέντρο και τις συνοικίες, ως εξής (ενδεικτικά):

  • Στο κέντρο: Πολυχάρους, Γεωργούλη, Βασιλίσσης Όλγας, Αντωνοπούλου, Μαυρομιχάλη, Παλαιολόγου, Αριστομένους (από Φραντζή έως Ξενοφώντος) κ.λπ.
  • Στο νότιο τμήμα της πόλης: Σανταρόζα, Βουλγαροκτόνου, Ακρίτα, σε ορισμένα σημεία της Κρήτης αλλά και σε μικρότερους δρόμους νοτίως της Κρήτης, Πλαστήρα (περί τα 2.500 τετρ. μέτρα), στη Φαρών και στη Ναυαρίνου (σε παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΚ) κ.λπ.
  • Στο βόρειο τμήμα της πόλης: Βενετσάνου Κετσέα, σε στροφή της οδού Σπάρτης, έναντι της Τέντας σε δρόμο που οδηγεί στον Παιδικό Σταθμό της περιοχής κ.λπ.
  • Στο δυτικό τμήμα της πόλης: πολλές ασφαλτοστρώσεις στη Ράχη, αλλά και στο Ασπρόχωμα, πλησίον του κόμβου Ζαφείρη κ.λπ.

Επίσης, αναμένεται να πέσει άμεσα άσφαλτος σε οδούς περί το Πολιταίϊκο ρέμα στα Γιαννιτσάνικα και στην οδό Χίου (κοντά στο 11ο Δημοτικό).

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ασφαλτοστρώσεις έγιναν και σε πολλά τοπικά διαμερίσματα, από άλλη εργολαβία, της οποίας οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech