Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή (1η Οκτωβρίου 2013)

Κατά τη σημερινή, 40η/2013, συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, έγινε συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, ως ακολούθως:

1. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2013 ως εξής, μεταξύ άλλων: προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Ασπροχώματος έναντι 168.290,10 ευρώ, συντήρηση οργανωμένων χώρων πρασίνου έναντι 69.534,02 ευρώ, κατασκευή περίφραξης αθλητικού κέντρου στα Παλιάμπελα έναντι 37.000 ευρώ.

gipedo-asproxwma paliampela

2. Επί των ενστάσεων κατά του πρακτικού II της επιτροπής του δημόσιου διαγωνισμού με ανοικτή διαδικασία με σκοπό την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης «Μελέτη έργων διαχείρισης λυμάτων οικισμών Καρδαμύλης, Στούπας, Λεύκτρου, Νεοχωρίου και Αγ. Νικολάου του Δήμου Δυτικής Μάνης». Απερρίφθησαν οι ενστάσεις, ως η εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής.

kardamili Small stoupa Small

3. Παράταση σύμβασης προμήθειας γραφικής ύλης. Εγκρίθηκε.

grafiki-uli

4. Απόδοση παγίας προκαταβολής Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Καλαμάτας. Αποσύρθηκε.

5. Απόδοση λογαριασμού των απαιτούμενων δαπανών για τη λειτουργία της κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας. Εγκρίθηκε.

agiamarina kataskinosi

6. Έγκριση απόφασης Δημάρχου περί ανάθεσης δικαστικού χειρισμού υπόθεσης. Αφορά σε υπαλλήλους stageκαι εγκρίθηκε η ανάθεση δικαστικού χειρισμού της υπόθεσης σε δικηγόρο Αθηνών.

7. Έγκριση 2ου λογαριασμού του έργου «Επιδιόρθωση πλακόστρωτου και κατασκευή μικρών τεχνικών εντός οικισμού Πηγών» κληροδοτήματος «Γρηγ. Αλεξανδρόπουλου». Εγκρίθηκε.

piges

8. Συμπλήρωση της 30/2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής ως Διοικούσα Διαχειριστική Επιτροπή του κληροδοτήματος «Αικ. Χανδρινού». Εγκρίθηκε και αφορά στην αξιοποίηση του ακινήτου του κληροδοτήματος, που βρίσκεται στη Νέα Κηφισιά, ώστε με τα χρήματα που θα προέλθουν από την εκποίησή του να κατασκευασθεί βρεφονηπιακός σταθμός στην Τοπική Κοινότητα Λαιΐκων .

laiika Small

9. Τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2013 κληροδοτήματος «Αικ. Χανδρινού». Εγκρίθηκε.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech