Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Διαφάνεια και συνεργασία για τα απορρίμματα

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για τις αντιδράσεις σχετικά με τη δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην Καλλιρρόη της Άνω Μεσσηνίας, ο Δήμαρχος τόνισε απαντώντας πως είναι αναγκαία η συνεργασία και η διαφάνεια για την επίλυση του μεγάλου προβλήματος διαχείρισης των απορριμμάτων. Επεσήμανε, ακόμη, την αναγκαιότητα της ενημέρωσης που πρέπει να γίνει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ανέφερε, επίσης, ότι αποδεκνύεται λανθασμένη η ανάθεση στον ιδιώτη ανάδοχο της εξεύρεσης των χώρων στους οποίους θα γίνεται διαχείριση απορριμμάτων, κάτι που στις άλλες Περιφέρειες έκανε το Κράτος. Μέρος, δε, των χρημάτων για τη γη που χρειάζεται να αγορασθεί, θα καταβληθεί από το Κράτος διά της Περιφέρειας.

"Το μείζον ζήτημα είναι ο διαγωνισμός και τα αποτελέσματά του, έχουμε δε υποχρέωση τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται - και θα είναι αυτά πολλά - να τα επιλύουμε", τόνισε ο Π. Νίκας.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας υπογράμμισε το γεγονός πως "ο πρώτος λόγος ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία πρέπει να αλλάξει πολιτική και να συνεργασθεί με τους Δήμους και τις τοπικές κοινωνίες για την επίλυση του μεγάλου αυτού ζητήματος, το οποίο ΔΕΝ έχει επιλυθεί αλλά ΜΠΟΡΕΙ να επιλυθεί, με προϋποθέσεις τη διαφάνεια και τη συνεννόηση".

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech