Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ενεργειακός σχεδιασμός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στο πλαίσιο της σταθερής και γόνιμης συνεργασίας, που έχει εμπεδώσει με τους Έλληνες Ευρωβουλευτές και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας αναλαμβάνει νέα πρωτοβουλία ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων των δύο πλευρών, με τους φορείς των διπλωματούχων μηχανικών, μελών του ΤΕΕ, σε πανελλαδική κλίμακα. Στόχος η προώθηση κοινών πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων ευρωβουλευτών και δημάρχων, με την συμμετοχή και του ελληνικού τεχνικού επιστημονικού δυναμικού, σε κατευθύνσεις πολιτικής και προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ενέργεια, το περιβάλλον και την καινοτομία στις ελληνικές πόλεις.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου SEAP PLUS όπου συμμετέχει, έχει ανακηρυχθεί, μέσω Σύμβασης με την Γενική Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ενέργεια, Εθνικός Συντονιστής του Συμφώνου των Δημάρχων και έχει αναλάβει μεταξύ άλλων να προωθεί την ένταξη των Δήμων σ’ αυτό. Το Σύμφωνο των Δημάρχων είναι μια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που παρέχει τη δυνατότητα στις τοπικές αρχές, αλλά και στους απλούς πολίτες, να συμμετέχουν στην προσπάθεια μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Με στόχο τη μεγαλύτερη προβολή και προώθηση των στόχων του Συμφώνου των Δημάρχων, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Δυνατότητες και ευκαιρίες για τον ολοκληρωμένο ενεργειακό σχεδιασμό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», στην οποία καλούνται να μετάσχουν Ευρωβουλευτές, οι Δήμαρχοι όλης της Χώρας, εκπρόσωποι των Περιφερειακών Αρχών, Κρατικών και Ενεργειακών φορέων της Χώρας, αλλά και εκπρόσωποι ευρωπαϊκών φορέων. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, με ώρα έναρξης  11.30.

photo.jpgtee.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech