Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Από το Νοέμβριο στήριξη οικογενειών εκ μέρους των εφοπλιστών

Αρωγός από τις αρχές Νοεμβρίου προς 79 Καλαματιανές οικογένειες που χρήζουν άμεσης βοήθειας καθώς μαστίζονται από την κρίση, έρχεται η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών κατόπιν αιτήματος του Δήμου Καλαμάτας.

Αφού προηγήθηκε επιστολή αποδοχής του αιτήματος που απέστειλε στο Δήμαρχο ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης, η Ένωση εξειδικεύει τις λεπτομέρειες παροχής των προσφερομένων ειδών, που είναι τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής. Οι ημερομηνίες παραδόσεων των πακέτων σίτισης για το προσεχές διάστημα είναι οι εξής: 6 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου 2013.

Το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών στηρίζει βάσει προκαθορισμένων κοινωνικών και εισοδηματικών κριτηρίων (ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 8.000 ευρώ), οικογένειες αναξιοπαθούντων με ανήλικα τέκνα, με στοιχεία που τηρεί ο συνεργαζόμενος φορέας, δηλαδή ο Δήμος Καλαμάτας. Η στήριξη αφορά σε πακέτα με βασικά είδη τυποποιημένων τροφίμων και προσωπικής υγιεινής, των οποίων η διανομή θα γίνεται από προσωπικό και εγκαταστάσεις του Δήμου.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech