Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ο ΝΟΚ συναινεί για το παραθαλάσσιο πάρκο

«Το ΔΣ του Ομίλου μας, που πιστεύω ότι εκφράζω τις απόψεις του, σας ευχαριστεί και σας εύχεται να φέρετε εις πέρας αυτό που σχεδιάστηκε διότι θα αλλάξει η όψη της περιοχής και θα γίνει πόλος έλξης για τους συμπολίτες μας που αγαπούν το ήρεμο και πολιτισμένο περιβάλλον».

Τα ανωτέρω επισημαίνει σε επιστολή του προς το Δήμαρχο ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Δημήτρης Κακαλίκας, αναφορικά με την πρόταση του Δήμου για ανάπλαση της περιοχής μεταξύ των οδών Ακρίτα και Λεωνίδου, βόρεια – βορειοανατολικά του ΝΟΚ. Ο Δήμος σκοπεύει να κατασκευάσει εκεί ένα παραθαλάσσιο πάρκο, με ήπια παρέμβαση και αφήνοντας αλώβητη την αμμουδιά.

Υπενθυμίζεται πως ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατά την επιτόπια επίσκεψή του την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, ήταν θετικός για το έργο αφού απέκτησε προσωπική αντίληψη της κατάστασης. Σε δηλώσεις του τόνισε πως «πρέπει οι πόλεις να συνδέονται με την παραλία τους και πρέπει η παραλία να είναι βιτρίνα των πόλεων». Επίσης, δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τη λειτουργία του λιμένα εάν γίνει ανάπλαση. Απομένει η υπηρεσιακή εξέταση του ζητήματος.

Σήμερα, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Υπουργού με το Δήμαρχο, για την προώθηση της επίλυσης του θέματος.

varvitsiotis-kalamata_2.JPGxwros-parathalassio-parko_1.JPGxwros-parathalassio-parko_2.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech