Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ίδρυμα Παναγιώταρου: τελευταία συνεδρίαση

Την τελευταία του συνεδρίαση πραγματοποίησε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του κοινωφελούς ιδρύματος με την επωνυμία «Στέγη Ευγηρίας Βασίλειος και Ευδοκία Παναγιώταρου», ύστερα από τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 2542, τεύχος Β΄, 10 Οκτωβρίου 2013), του Προεδρικού Διατάγματος για τη διάλυσή του. Το Διάταγμα υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας με πρόταση του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλη Κεγκέρογλου, καθώς διαπιστώθηκε ότι «ο σκοπός του κατέστη απραγματοποίητος, λόγω οικονομικής αδυναμίας εκτέλεσης αυτού και η περιουσία του περιέρχεται στο Δήμο Καλαμάτας, ως κεφάλαιο αυτοτελούς διαχείρισης, προκειμένου τα έσοδα αυτής να διατίθενται για έργα εντός των ορίων του Δήμου Καλαμάτας και της Κοινότητας Μικρής Μαντινείας, ύστερα από σύμφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου», όπως αναφέρεται στο ΠΔ.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ για την ανιδιοτελή προσφορά τους στη διοίκηση του ιδρύματος και τόνισε ιδιαίτερα ότι όλες οι αποφάσεις του ιδρύματος υλοποιήθηκαν ή βρίσκονται σε φάση υλοποίησης. Σε φάση υλοποίησης είναι η κατασκευή πλατείας στη Μικρή Μαντίνεια και η φιλοτέχνηση των προτομών των δωρητών.

Στις προσεχείς ημέρες, θα σφραγισθεί ο χώρος του κτηριακού συγκροτήματος του ιδρύματος και θα οριοθετηθούν με ακρίβεια τα ακίνητα της δωρεάς Παναγιώταρου, σύμφωνα με τα τοπογραφικά της διαθήκης, για την περιφρούρησή τους.

panagiwtarou.JPGpanagiwtarou_1.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech