Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ο Δήμος ευχαριστεί το Ζωοφιλικό Όμιλο Καλαμάτας

Ευχαριστίες εξέφρασε ο Δήμαρχος με επιστολή του προς το Ζωοφιλικό Όμιλο Καλαμάτας, για το έργο το οποίο προσφέρει και τη συνολική και ανιδιοτελή συνεισφορά του στο σπουδαίο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Ο Δήμαρχος τόνισε στην επιστολή πως απαιτείται πλέον διαφορετική στρατηγική διαχείρισης, δεδομένου ότι καταγράφεται «αύξηση του φαινομένου της εγκατάλειψης ζώων συντροφιάς, με όλα τα αρνητικά επακόλουθα που συνεπάγεται μια τέτοια αντικοινωνική και εχθρική προς τα ζώα ενέργεια». Η αναζήτηση τροφής από τα εγκαταλελειμμένα ζώα, η επιθετικότητά τους, οι τραυματισμοί ανυποψίαστων πολιτών κ.λπ. αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στην Καλαμάτα, που συνεχώς οξύνεται. Η διαφορετική στρατηγική για την αντιμετώπιση της διαμορφούμενης κατάστασης είναι απολύτως αναγκαία για τον επιπλέον λόγο πως η εξαφανισμένη ασθένεια της λύσσας έκανε και πάλι την εμφάνισή της, όπως επεσήμανε ο Π. Νίκας στην προαναφερθείσα επιστολή.

Προς την κατεύθυνση αυτή, ο Δήμος ετοιμάζει το κέντρο προστασίας των αδέσποτων ζώων στο Ασπρόχωμα και επιζητεί τη συνεχή και, όπως πάντα, αποδοτική συνεργασία του Ζωοφιλικού Ομίλου Καλαμάτας.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech