Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Διεθνής αθλητική διοργάνωση Taekwondo στην Καλαμάτα

Το Μάρτιο ή τον Οκτώβριο του 2014 θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα διεθνής ανοιχτή αθλητική διοργάνωση Taekwondo, με βαθμολόγηση των αθλητών που θα συμβάλει στη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η σπουδαία αυτή διοργάνωση θα φέρει στην Καλαμάτα πολλές εκατοντάδες αθλητών και συνοδών και ο Δήμος – στο μέτρο των δυνατοτήτων του – θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να υποστηρίξει την προετοιμασία και διεξαγωγή αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος.

Τα ανωτέρω επεσήμανε ο Δήμαρχος προς τον Chungwon Choue, Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αθλήματος, τον Αθανάσιο Πραγαλό, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, το Νικόλαο Θωμαΐδη, Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας και το Μιχαήλ Φυσετζίδη, Γενικό Γραμματέα της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας, τους οποίους υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο. Τους συνόδευαν ο προπονητής του Taekwondo Τζίμης Παναγιωτόπουλος, που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας και έχει αναδείξει πολλές εκατοντάδες αθλητών και ο Μεσσήνιος αθλητικός δημοσιογράφος Νίκος Τσώνης, τον οποίο ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον τόπο μας, προβάλλοντάς τον.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως «ο Δήμος θα στηρίξει τη διοργάνωση με όλες του τις δυνάμεις», επισημαίνοντας πως η Καλαμάτα φιλοξενεί μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις διεθνούς εμβέλειας όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης, το meetingστίβου «Παπαφλέσσεια» και το Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής, στις οποίες θα προστεθεί η διεθνής ανοιχτή βαθμολογούμενη διοργάνωση Taekwondo. 

taekwondo.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech