Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Τελευταία ημέρα για διανομή μακαρονιών μέσω Διεύθυνσης Πρόνοιας Δήμου Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας μέσω της Διεύθυνση Πρόνοιας και των εθελοντών του Δημοτικού Παντοπωλείου, προέβη στην διανομή των ζυμαρικών του προγράμματος «Δωρεάν διανομή τροφίμων έτους 2013 σε απόρους της Ε.Ε.».

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση στη Διεύθυνση Πρόνοιας για την ένταξή τους στο πρόγραμμα αυτό και δεν μπόρεσαν για οποιοδήποτε λόγο να εξυπηρετηθούν τις προηγούμενες ημέρες διανομής να προσέλθουν αύριο 28-11-13, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9.00 – 11.00 το πρωί, στο Δημοτικό Παντοπωλείο Καλαμάτας (Νέα Είσοδος - Βιοτεχνικό Πάρκο) έχοντας μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο, για να παραλάβουν την ποσότητα των ζυμαρικών που τους αναλογεί. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης αυτών που υπέβαλαν την αίτηση, δύνανται να εξουσιοδοτήσουν άλλο πρόσωπο το οποίο θα φέρει μαζί του την εξουσιοδότηση και την Αστυνομική του Ταυτότητα.

Προσοχή! Για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας διευκρινίζεται ότι η διανομή αυτή αφορά δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση στη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας. Οι δικαιούχοι άλλων φορέων (για παράδειγμα, Συλλόγου Πολυτέκνων, ΚΕ «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, Φιλοπτώχου Ταμείου Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας κ.λπ.) δε θα προσέλθουν στη διανομή αυτή, καθόσον θα ειδοποιηθούν από τους αντίστοιχους φορείς. 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech