Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Το ΔΣ της Ομάδας Νέων «Η Δημιοβίτισσα» στο Δημαρχείο

Με το πρώτο ΔΣ της Ομάδας Νέων «Η Δημιοβίτισσα», που εξελέγη πρόσφατα, συναντήθηκε χθες βράδυ ο Δήμαρχος, παρουσία του δημοτικού συμβούλου και εντεταλμένου για θέματα δημοτικής περιουσίας Δημήτρη Μπούχαλη.

Κατόπιν σχετικού αιτήματος, στην Ομάδα Νέων «Η Δημιοβίτισσα» θα παραχωρηθεί – αφότου λάβει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο – το κτήριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Περιβολακίων, καθώς και ένα λυόμενο στο Ελαιοχώρι, προκειμένου να στεγάσουν τις πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους. Ο Δήμος θα παρέξει στην Ομάδα και τα αναγκαία υλικά για να επισκευάσουν τα μέλη της αυτά τα κτήρια.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΑΜΙΑΝΤΟ

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ της Ομάδας Νέων «Η Δημιοβίτισσα» ότι στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2014 της ΔΕΥΑΚ εντάσσεται η αντικατάσταση του αγωγού υδρεύσεως (είναι κατασκευασμένος από αμίαντο) μήκους άνω των 4 χιλιομέτρων, που φέρνει νερό από την πηγή πλησίον της Ιεράς Μονής Δήμιοβας στη δεξαμενή του Ελαιοχωρίου. Πλέον, σε όλο το Τοπικό Διαμέρισμα Ελαιοχωρίου δε θα υπάρχει ούτε ένα μέτρο αμιαντοσωλήνα.

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech