Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συνεδρίασε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (9 Δεκεμβρίου 2013)

Κατά τη διάρκεια της σημερινής,18ης/2013, συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμάτας, διεξήχθησαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων:
1. Απαγόρευση στάθμευσης μεγάλων οχημάτων στην οδό Αρτέμιδος. Εγκρίθηκε και η Επιτροπή εισηγείται προς το Δημοτικό Συμβούλιο την απαγόρευση στάθμευσης των μεγάλων οχημάτων (φορτηγών, λεωφορείων κ.ά.) σε όλο το μήκος της Αρτέμιδος και τη διατήρηση των θέσεων στάθμευσης των αστικών λεωφορείων, οι οποίες είχαν παραχωρηθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας στον παράδρομο της Αρτέμιδος, στην κατεύθυνση προς τη γέφυρα οδού προς Σπάρτη και την επέκτασή τους σε όλο το μήκος από τη γέφυρα της Αγοράς έως την αφετηρία / στάση των αστικών λεωφορείων.
2. Επί των ενστάσεων κατά της υπ’ αριθμ. 466/2013 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας που αφορά σε τροποποιήσεις του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου για την κατασκευή της περιμετρικής οδού. Εγκρίθηκε.
3. Έγκριση μελέτης με τίτλο «Κατασκευή στοιχείων περιορισμού θέασης του χώρου του Κοιμητηρίου Καλαμάτας». Εγκρίθηκε και θα τοποθετηθούν μεταλλικά πάνελ στον υφιστάμενο μανδρότοιχο, στο δυτικό και βόρειο όριο του Κοιμητηρίου Καλαμάτας.
4. Έγκριση μελέτης με τίτλο «Ανάπλαση κοινόχρηστου χώρου όπισθεν καφενείου Νίκα στον οικισμό Πλατύ του Δήμου Καλαμάτας». Εγκρίθηκε.
5. Προέγκριση ίδρυσης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και έγκριση χορήγησης άδειας χρήσης και λειτουργίας μουσικών οργάνων. Εγκρίθηκε.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech