Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ο Δήμος Καλαμάτας μεσολάβησε για επανασύνδεση ρεύματος σε 13 πολίτες

Τις πρώτες καταστάσεις που περιλαμβάνουν 13 πολίτες, οι οποίοι αιτούνται επανασύνδεση του ρεύματος στα οικήματα όπου κατοικούν και ζήτησαν γι’ αυτό τη συνδρομή του Δήμου, κατέθεσαν σήμερα στη ΔΕΗ – με εντολή του Δημάρχου – η Αντιδήμαρχος Μαρία Οικονομάκου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλειος Χαντζής και ο Διευθυντής της Πρόνοιας Στέφανος Στεφανόπουλος. Οι καταστάσεις αυτές περιλαμβάνουν 7 αναξιοπαθούντες που βοηθούνται από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και άλλους 6 που δεν υπάγονται σ’ αυτήν την κατηγορία αλλά ζήτησαν τη βοήθεια του Δήμου. Σε όλους έχει γίνει διακοπή ρευματοδότησης λόγω αδυναμίας εξόφλησης του λογαριασμού.

Οι προαναφερθέντες πολίτες κατέθεσαν αίτηση στο γραφείο που συστάθηκε με εντολή του Δημάρχου στη Διεύθυνση Πρόνοιας, ζητώντας τη συνδρομή του Δήμου Καλαμάτας για την επανασύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ. Το γραφείο αυτό βρίσκεται στο Διοικητήριο, στη Διεύθυνση Πρόνοιας (ισόγειο) και είναι το υπ’ αριθ. 358 με αριθμό τηλεφώνου 27213 61833. Το στελεχώνουν εξειδικευμένες υπάλληλοι του Δήμου, που υποδέχονται τις αιτήσεις των πολιτών. Τη σχετική αίτηση μπορείτε να δείτε εδώ.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Καλαμάτας επέδωσαν τις καταστάσεις στον αρμόδιο προϊστάμενο της ΔΕΗ κ. Παναγόπουλο, ο οποίος θα προβεί άμεσα σε επικοινωνία με τους αιτούντες και σε σχετικό έλεγχο. Αύριο θα υπογραφεί πρακτικό από την Αντιδήμαρχο κα Οικονομάκου και τον κ. Παναγόπουλο, για να ακολουθήσει η αποστολή των στοιχείων στην αρμόδια Διεύθυνση της ΔΕΗ και άμεσα να γίνει η επαναρευματοδότηση των ακινήτων.

Η διαδικασία αυτή θα συνεχισθεί και ο Δήμος Καλαμάτας θα συγκεντρώνει τα αιτήματα, στα οποία θα επισυνάπτονται τα αναγκαία δικαιολογητικά, ενώ θα γίνεται μνεία όταν πρόκειται για άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. 

dei.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech