Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Αίτηση μέσω ΚΕΚ «Φάρις» για voucher κατάρτισης ανέργων - επαγγελματιών υγείας

Το ΚΕΚ της «Φάρις» - Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας μπορεί να διευκολύνει τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ:

VOUCHER ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ)

Ωφελούμενοι είναι οι άνεργοι, Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της ΕΕ ή ομογενείς ή υπήκοοι τρίτων χωρών με δικαίωμα νόμιμης διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας, επαγγελματίες υγείας, (ιατροί, νοσηλευτές, λοιπό οικονομικό-διοικητικό προσωπικό νοσοκομείων και διάφορες ειδικότητες παραϊατρικών επαγγελμάτων), εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ανεξάρτητα από το εάν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι. Διευκρινίζεται ότι οι Πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ κάτοχοι άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, ασφαλισμένοι ή μη σε οικεία ασφαλιστικά ταμεία, που δεν ασκούν ελεύθερο ή άλλο επάγγελμα, πρέπει επίσης να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

Η υλοποίηση του πρακτικού μέρους του προγράμματος κατάρτισης (πρακτική άσκηση), θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά σε συνεργαζόμενους φορείς (δημόσια νοσοκομεία και υπηρεσίες αυτών), ανάλογα με το είδος του αντικειμένου της κατάρτισης, βάσει συμφωνητικού υλοποίησης που θα υπογράψει ο πάροχος κατάρτισης με την οικεία Υγειονομική Περιφέρεια (Υ.ΠΕ.), όπου ανήκει το Νοσοκομείο.

Το συνολικό εκπαιδευτικό επίδομα (θεωρητικής και πρακτικής άσκησης) κάθε καταρτιζομένου, συνολικά ανέρχεται σε 7.200 € (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων).

Η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 20/12/2013, ώρα 24.00.

Χωρίς να αναλαμβάνει κάποιος δέσμευση ή υποχρέωση απέναντι του ΚΕΚ της «Φάρις», τα στελέχη του μπορούν  να τον βοηθήσουν να υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτησή του, να αποκτήσει το Voucher και να επιλέξει αυτός τον φορέα κατάρτισης που επιθυμεί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία του

ΚΕΚ «Φάρις» έως και την Παρασκευή 20/12/13 οπότε και εκπνέει η προθεσμία υποβολής, από τις 9.00 το πρωί έως τις 14.00, στη διεύθυνση: Θουκυδίδου 2, Καλαμάτα - Τηλέφωνα:  27210 91887 και 89693.

Για την ολοκλήρωση της υποβολής της αίτησης, πρέπει  να έχουν μαζί τους επικυρωμένες φωτοτυπίες των παρακάτω απαιτούμενων δικαιολογητικών:

1. Τίτλου σπουδών

2. Δελτίου ανεργίας σε ισχύ

3. Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας (και οι 2 όψεις)

4. Ακριβές αντίγραφο του εκκαθαριστικού της Εφορίας, ατομικού ή οικογενειακού, του οικονομικού έτους 2013 (εισοδήματα 2012).

5. Επικυρωμένες φωτοτυπίες προσθέτων δικαιολογητικών που τεκμηριώνουν τη μοριοδότηση, στο πλαίσιο κριτηρίου που δεν καλύπτεται από τα προηγούμενα δικαιολογητικά (π.χ. μονογονέας, τρίτεκνοι κ.λπ.).

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech