Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ευχαριστίες προς το Δήμαρχο από το Φιλοζωϊκό Όμιλο

Ευχαριστίες απευθύνει προς το Δήμαρχο ο Φιλοζωϊκός Όμιλος Καλαμάτας, «επ’ ευκαιρία της λήξης της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και του Φιλοζωϊκού Ομίλου Καλαμάτας με αντικείμενο τη διαχείριση αδέσποτων ζώων στην Καλαμάτα (…) για την αποτελεσματική συμβολή σας προκειμένου το αντικείμενο της σύμβασης να υλοποιηθεί με επιτυχία».

Ο Δήμος Καλαμάτας θα προχωρήσει στη σύνταξη και έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο νέας προγραμματικής σύμβασης με το Φιλοζωϊκό για τη διαχείριση των αδέσποτων. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας Δήμου και Φιλοζωικού παραχωρήθηκε από το Δήμο – κατόπιν αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου - ένας ξύλινος οικίσκος που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Νέδοντος και Μακεδονίας, για τη στέγαση των γραφείων του Φιλοζωϊκού Ομίλου Καλαμάτας.

Στην επιστολή προς το Δήμαρχο, που υπογράφει ο Πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Δημήτρης Κούμανης, αναφέρονται τα εξής:

«Επ’ ευκαιρία της λήξης της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας με αντικείμενο τη διαχείριση αδέσποτων ζώων στην Καλαμάτα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αποτελεσματική συμβολή σας προκειμένου το αντικείμενο της σύμβασης να υλοποιηθεί με επιτυχία.

Η επιτυχής υλοποίηση του αντικειμένου της σύμβασης αποδεικνύει ότι με συνεργασία και αλληλοκατανόηση των αδυναμιών και δυνατοτήτων της κάθε δομής μπορούμε να έχουμε πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα.

Οι εθελοντές είναι υπεύθυνοι πολίτες που αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από την πολιτεία. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι εθελοντές του συλλόγου μας συνεχίζουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια αντιμετώπισης του λυπηρού φαινομένου αύξησης των αδέσποτων ζώων στην πόλη».

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech