Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Διεξαγωγή κληρώσεων Επιτροπών της Διεύθυνσης Παιδείας

Από τη Διεύθυνση Παιδείας Δήμου Καλαμάτας ανακοινώνεται ότι:

1. Την 30η Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 8:15 π.μ θα διεξαχθεί κλήρωση για την ανάδειξη τριών (3) τακτικών και τριών (3) αναπληρωματικών μελών, που θα  συγκροτήσουν την Επιτροπή διενέργειας διαγωνισμών προμηθειών, απευθείας αναθέσεων, αξιολόγησης αποτελεσμάτων και γνωμοδότησης  για κάθε θέμα που προκύπτει κατά την εκτέλεση των συμβάσεων προκειμένου για περιπτώσεις που αφορούν κάθε είδους προμήθειας της Δ/νσης  όπως  για τη λειτουργία της κατασκήνωσης ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

(Ο πρώτος κλήρος των  τακτικών και αναπληρωματικών μελών θα είναι ο πρόεδρος της τακτικής και αναπληρωματικής αντίστοιχα).

2.  Την 30η Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 8:30 π.μ θα διεξαχθεί κλήρωση για την ανάδειξη τριών (3) τακτικών και τριών (3) αναπληρωματικών μελών, που θα  συγκροτήσουν την Επιτροπή διενέργειας διαγωνισμών,  απευθείας αναθέσεων, αξιολόγησης αποτελεσμάτων και γνωμοδότησης  για κάθε θέμα που προκύπτει κατά την εκτέλεση των συμβάσεων προκειμένου για περιπτώσεις που αφορούν κάθε είδους παροχής υπηρεσιών  της Δ/νσης  όπως  για τη λειτουργία της κατασκήνωσης ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

(Ο πρώτος κλήρος των  τακτικών και αναπληρωματικών μελών θα είναι ο πρόεδρος της τακτικής και αναπληρωματικής αντίστοιχα).

3. Την 30η Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 08:45 π.μ θα διεξαχθείκλήρωση για την ανάδειξη  δύο (2) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών που θα συγκροτήσουν  την επιτροπή παραλαβής κάθε είδους παρεχόμενης υπηρεσίας της Δ/νσης  (αρ. 28 ΕΚΠΟΤΑ)

Ολόκληρη την ανακοίνωση μπορείτε να τη δείτε εδώ.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech