Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Βοήθεια προς τους έχοντες ανάγκη από την ανακύκλωση ενδυμάτων-υποδημάτων, που εξελίσσεται καλώς

Καλώς εξελίσσεται η συνεργασία του Δήμου Καλαμάτας με την εταιρεία Recycom, η οποία έχει τοποθετήσει – με την έγκριση του Δήμου - στην Καλαμάτα 20 κόκκινους κάδους, που δέχονται χρησιμοποιημένα ρούχα και υποδήματα. Η εταιρεία Recycom αξιοποιεί τα είδη αυτά κι έχει την υποχρέωση – σε αντάλλαγμα - να παρέχει στο Δημοτικό Παντοπωλείο αμεταχείριστα ενδύματα και τρόφιμα.

recycom

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 13 ΤΟΝΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ

Με επιστολή της προς το Δήμαρχο, η εταιρεία κάνει απολογισμό της υλοποίησης αυτής της συνεργασίας κατά τη χρονιά που πέρασε, ενώ απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς τον Π. Νίκα. Στην επιστολή αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα θέλαμε να σας απευθύνουμε τις θερμές ευχές για κάθε ατομικό, οικογενειακό και κοινωνικό καλό τόσο σ’ εσάς, όσο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους συμπολίτες σας, αλλά και να σας ενημερώσουμε για τα στατιστικά δεδομένα της μέχρι σήμερα συνεργασίας μας:

Στο χρονικό διάστημα του έτους 2013, η εταιρία ανακύκλωσης ενδυμάτων-υποδημάτων Recycom αποκόμισε από τους κάδους που έχουν τοποθετηθεί στον Δήμο σας, συνολικά 13 τόνους ενδυμάτων-υποδημάτων. Η Recycom έκανε δωρεά 515 καινούργια ενδύματα που αγόρασε για να τα προσφέρει στους δήμους, ενώ από την διαλογή που έκανε από τα ανακυκλωθέντα ενδύματα-υποδήματα, δώρισε 525 κομμάτια  στο Παντοπωλείο του Δήμου σας, για τις άπορες οικογένειες. Παράλληλα η Recycom από την πλευρά της, δώρισε επιπλέον, 248 συσκευασίες διαφόρων τροφίμων στο Δήμο σας (π.χ. όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη κ.λπ.) .Επιπλέον, κάθε πρόβλημα που δημιουργήθηκε, όπως η ρίψη αντικειμένων εξ αμέλειας, λύθηκε άμεσα.

Η εταιρεία μας, συνεισφέρει και θα συνεχίσει να συνεισφέρει στο Δήμο σας με στόχο την βοήθεια περισσοτέρων άπορων οικογενειών.

Ευχαριστούμε θερμά!».

Ο Δήμος Καλαμάτας, με εντολή του Δημάρχου, στο πλαίσιο της πετυχημένης συνεργασίας με την εταιρεία Recycom ζητεί τη διεύρυνση του προγράμματος ανακύκλωσης ενδυμάτων-υποδημάτων, με την τοποθέτηση περισσότερων κάδων.

rouxa

recycom-logo.JPGrecycom.JPGrouxa.jpeg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech