Η ετήσια εκδήλωση του ΝΑΣ Αίολος

Προ ημερών, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του ΝΑΣ Αίολος, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, η οποία περιέλαβε χαιρετισμούς και βράβευση αθλητών, οι οποίοι αγωνίσθηκαν στον καθιερωμένο αγώνα ανοιχτής θαλάσσης. Τον τριήμερο αγώνα διοργάνωσε για 19η χρονιά ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαμάτας Αίολος, εις μνήμην του δωρητή του Γεωργίου Ανδρ. Καρέλια.

Ο Δήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση, συνεχάρη τους αθλητές και ευχαρίστησε την οικογένεια Καρέλια για τη μεγάλη και διαχρονική προσφορά της στην πόλη της Καλαμάτας και στην ευρύτερη περιοχή, με την επαγγελματική αποκατάσταση χιλιάδων - κυριολεκτικά - πολιτών διαχρονικά και την υποστήριξη κάθε φορέα και κάθε εκδήλωσης κοινωνικού, πολιτιστικού και αθλητικού χαρακτήρα.
Ανέφερε, επίσης, ότι στον προγραμματισμό του Δήμου Καλαμάτας είναι η κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο χώρο του προλιμένα, για την αξιοπρεπή στέγαση όλων των ναυταθλητικών σωματείων. Αυτό θα γίνει μετά την επικαιροποίηση του master plan του λιμένα Καλαμάτας.

a.jpgb.jpgc.jpgd.jpge-.jpgf-.jpgg.jpg

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud