Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Η Βασιλόπιτα του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας

Βασιλόπιτα έκοψαν σήμερα η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, Πρόεδρος του ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου. Ο Σεβασμιώτατος έδωσε τις προσήκουσες ευχές και ο Δήμαρχος, απαντώντας, τον ευχαρίστησε για την πολύ καλή συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας και, δι’ αυτού, όλα τα μέλη του ΔΣ.

Ο Π. Νίκας τόνισε ότι είναι εξόχως ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του προσωπικού του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας (όπου προΐσταται ο Γ. Καλογερόπουλος), του οποίου η μισθοδοσία βαρύνει το Δήμο. Κάλεσε, δε, τους εργαζομένους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχή διαχείριση και της νέας λαμπρής αίθουσας εκδηλώσεων, την ευθύνη της οποίας έχει επωμισθεί το Πνευματικό Κέντρο, που είναι το αμφιθέατρο του κτηρίου του ΟΑΕΔ (Αριστομένους 95).

Προσέθεσε, ακόμη, ότι ο Δήμος Καλαμάτας μέχρι το καλοκαίρι θα έχει στην ευθύνη του και τη διαχείριση του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, ενός πολυχώρου πολιτισμού ο οποίος απευθύνεται σε όλη τη νότια Πελοπόννησο. Μένει, δε, να καθορισθεί ποιος φορέας είναι εκείνος ο οποίος θα αναλάβει τη λειτουργία του Μεγάρου Χορού, αναφορικά με το οποίο συντάσσεται μελέτη βιωσιμότητας από την Εθνική Τράπεζα.

Χαιρετισμό απηύθυνε, επίσης, ο εντεταλμένος για το Πνευματικό Κέντρο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Γουρδέας, ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την οικονομική και ηθική συμπαράσταση του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και για την άψογη συνεργασία.

Τυχερή της ημέρας μεταξύ των υπαλλήλων ήταν η Μαρία Γιαννακοπούλου, ενώ το φλουρί της πίτας – που αντιστοιχούσε σε ένα λεύκωμα, προσφορά του βιβλιοπωλείου «Βιβλιόπολις» - βρήκε ο Σταύρος Καλύβας.

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Υπενθυμίζεται πως το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, με τη σύμφωνη γνώμη του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, αποφάσισε να αποδοθεί το όνομα του Νικολάου Πολίτη, «πατέρα» της επιστήμης της ελληνικής Λαογραφίας, στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας. Η ενέργεια αυτή αποτελεί ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης προς έναν από τους σημαντικότερους πνευματικούς ανθρώπους που ανέδειξε ο τόπος μας, όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος.

kopi_pitas_pneumatiko.JPGkopi_pitas_pneumatiko_1.JPGkopi_pitas_pneumatiko_2.JPGkopi_pitas_pneumatiko_3.JPGkopi_pitas_pneumatiko_4.JPGkopi_pitas_pneumatiko_5.JPGkopi_pitas_pneumatiko_6.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech