Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Η διοίκηση του σωματείου «Καλαμάτα ΄80» στο Δήμαρχο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, το βράδυ, η διοίκηση του αθλητικού σωματείου «Καλαμάτα ΄80» και συναντήθηκε με το Δήμαρχο.

kal80 1

Τα μέλη της διοίκησης του σωματείου αυτού ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τις παρεμβάσεις του Δήμου Καλαμάτας στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας, το οποίο έχει γίνει απολύτως λειτουργικό.

kal80 2

Τα μέλη του ΔΣ του σωματείου «Καλαμάτα ΄80» ανακοίνωσαν στο Δήμαρχο τη διεξαγωγή στην Καλαμάτα, στο Κλειστό της Παραλίας, δύο μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων πανελλήνιας εμβέλειας, που θα πραγματοποιηθούν το Μάρτιο και τον Απρίλιο.

kal80 3

Η Καλαμάτα προγραμματίζεται να φιλοξενήσει το Μάρτιο στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου το Final Four του κυπέλλου ανδρών στο βόλεϊ. Σε αυτό θα μετάσχουν οι τέσσερις ομάδες που θα προκύψουν από τους νικητές των παρακάτω αγώνων, οι οποίοι θα διεξαχθούν την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου:

  • Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ
  • Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ
  • ΑΟ Κηφισιάς - Παναθηναϊκός
  • Νίκη Αιγινίου – Ολυμπιακός.

osfp

Στην Καλαμάτα, επίσης, προγραμματίζεται να διεξαχθούν οι αγώνες του προκριματικού ομίλου του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων, στον οποίο θα μετάσχει η φέρελπις ελληνική ομάδα. Συγκεκριμένα, στις 24, 25 και 26 Απριλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου οι ομάδες νεανίδων της Ελλάδας, του Βελγίου, της Σουηδίας και της Σλοβακίας θα αγωνιστούν για την πρώτη θέση, η οποία θα δώσει το «εισιτήριο» για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

kal80 4

Μερικές ημέρες πριν τους σημαντικούς αυτούς αγώνες, στην Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί η εθνική ομάδα νεανίδων της Ισπανίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με την ελληνική εθνική ομάδα.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Οι εκπρόσωποι του σωματείου «Καλαμάτα ΄80» ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου για την πραγματοποίηση αυτών των αθλητικών συναντήσεων. Ο Δήμαρχος τους έκανε γνωστό πως ο Δήμος Καλαμάτας στηρίζει απόλυτα τη διοργάνωση στην Καλαμάτα του Final Four του κυπέλλου ανδρών Ελλάδος, καθώς και των αγώνων στο πλαίσιο του προκριματικού ομίλου του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων. Επίσης, συνεχάρη τη διοίκηση για την πορεία της ομάδας.

kal80  1

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ

Ο Δήμαρχος γνωστοποίησε, ακόμη, πως εντός των ημερών θα αντιμετωπισθούν ζητήματα στεγάνωσης της στέγης του Κλειστού Γυμναστηρίου. Επίσης, προωθούνται ο ελαιοχρωματισμός του Κλειστού εσωτερικά, φυτεύσεις σε παρτέρια των εξωτερικών χώρων, καθώς και η επίστρωση με κατάλληλο υλικό (αυτή τη στιγμή έχει χώμα) του χώρου σταθμεύσεως δυτικά του Δημοτικού Σταδίου. Πρόκειται για δημοτικό χώρο, ο οποίος διαμορφώθηκε πέρυσι από το Δήμο για τη στάθμευση των αυτοκινήτων όσων χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας Καλαμάτας.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech