Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συνάντηση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του «Τεκμηρίωσις» με το Δήμαρχο

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε χθες, 13 Φεβρουαρίου, το βράδυ, με την καλλιτεχνική διευθύντρια του Πανοράματος Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας «Τεκμηρίωσις», Τζίνα Πετροπούλου. Η συζήτηση αφορούσε στο καλό ξεκίνημα αυτού του Φεστιβάλ, που φέτος διεξήχθη για πρώτη φορά. Η κυρία Πετροπούλου θα παραδώσει στο Δήμαρχο και έγγραφη απολογιστική έκθεση, όσον αφορά στην πρώτη διοργάνωση.

Το 1ο Πανόραμα Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας «Τεκμηρίωσις» προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους του είδους, είχε πανελλήνια απήχηση, ενώ έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουν την τέχνη του ντοκιμαντέρ και πολλοί που δεν είχαν μυηθεί σ’ αυτήν. Το Πανόραμα διοργανώθηκε από τους πολιτιστικούς φορείς της Καλαμάτας «Πολιτιστικός Αντίλογος», «Φεστιβάλ Μηδέν», «Νέα Κινηματογραφική Λέσχη» και «Καλλιτεχνικό Στέκι».

Ο Δήμος Καλαμάτας, πέρα από την προσωπική στήριξη του Δημάρχου που δόθηκε εξαρχής, παραχώρησε δωρεάν το χώρο για τη διεξαγωγή του Πανοράματος. Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας ψήφισε ομόφωνα την ενίσχυση του 1ου Πανοράματος Ντοκιμαντέρ με το ποσόν των 8.500 ευρώ. Ακόμη, ο Δήμος μας παρέσχε αναγκαία υλικά και υποστήριξε το Πανόραμα Ντοκιμαντέρ σε οργανωτικό επίπεδο και από πλευράς επικοινωνίας.

Η καλή αρχή δείχνει ότι το μέλλον του Πανοράματος Ντοκιμαντέρ θα είναι λαμπρό. Ο Δήμος Καλαμάτας θα λάβει σύντομα αποφάσεις στήριξης του Φεστιβάλ αυτού, ώστε να υπάρχει χρόνος για αρτιότερη οργάνωση και ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία του 2ου Πανοράματος.

petropoulou.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech