Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Διανομή ελαιολάδου και φέτας ΠΟΠ από τη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας, διά της Διεύθυνσης Πρόνοιας, θα προβεί στη διανομή ελαιολάδου και τυριού φέτας ΠΟΠ, τα οποία προέρχονται από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έτους 2013 για δωρεάν τρόφιμα σε απόρους. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και μεταξύ των ωρών 10.00 και 14.30.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση στη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας για την ένταξή τους στο πρόγραμμα αυτό να προσέρχονται για την παραλαβή στο χώρο του Βιοτεχνικού Πάρκου Καλαμάτας - Νέα Είσοδος (στον ίδιο χώρο όπου έγινε η διανομή ζυμαρικών και τυριών, έναντι και δυτικά του Δημοτικού Παντοπωλείου), έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης όσων υπέβαλαν την αίτηση, αυτοί δύνανται να εξουσιοδοτήσουν άλλο πρόσωπο το οποίο θα φέρει μαζί του την εξουσιοδότηση και την αστυνομική του ταυτότητα.

Προσοχή! Για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας διευκρινίζεται ότι η διανομή αυτή αφορά δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση στην Διεύθυνση Πρόνοιας. Οι δικαιούχοι άλλων φορέων (π.χ. Συλλόγου Πολυτέκνων, Κ.Ε. «Φάρις», Φιλοπτώχου Ταμείου Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας κ.λπ.) δε θα προσέρχονται στη διανομή αυτή, καθόσον θα ειδοποιηθούν  από τους αντίστοιχους φορείς. Επίσης, όσοι δικαιούχοι ζυμαρικών και τυριών δεν προσήλθαν για την παραλαβή τους στις προηγούμενες διανομές, μπορούν να τα παραλάβουν παράλληλα με την παραλαβή του ελαιολάδου και της φέτας. Σε περίπτωση που δεν προσέλθουν, τα τρόφιμα θα επιστραφούν.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι  - κυρίως οι εκπρόσωποι πολυμελών οικογενειών - για διευκόλυνσή τους να φέρουν μαζί τους τσάντες μεταφοράς τροφίμων και μεταφορικό μέσο. Στις περιπτώσεις εκείνες που θα παραλάβουν και τρόφιμα προηγούμενων διανομών (ζυμαρικά και τυριά), η ποσότητα των προϊόντων μπορεί να ξεπερνά τα 80 - 90 κιλά.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 27210 95844 & 27213 61863.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech