Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Έγκριση από το Υπουργείο Τουρισμού για την προβολή του Δήμου Καλαμάτας

Τη σύμφωνη γνώμη του παρέχει καταρχήν το Υπουργείο Τουρισμού όσον αφορά στις ενέργειες που προβλέπονται για την προβολή του Δήμου Καλαμάτας το 2014, σύμφωνα με όσα περιλαμβάνει το σχετικό πρόγραμμα που εγκρίθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (αρ. αποφ. 531/2013). Σχετική γνωστοποίηση παρέσχε στο Δήμο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος, με έγγραφό του.

Ο προγραµµατισµός δράσεων τουριστικής προβολής του ∆ήµου Καλαµάτας για το έτος 2014 έχει ως ακολούθως:

  • Συµµετοχή στη δηµιουργία τηλεοπτικού ντοκιµαντέρ που θα αφορά στην προβολή εναλλακτικών µορφών τουρισµού, τη διατήρηση και προβολή των πολιτιστικών και λαογραφικών στοιχείων, καθώς και των τοπικών προϊόντων της περιοχής µας, εκτιµώµενου προϋπολογισµού 4.000 € συμπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.Α.
  • ∆ηµιουργία και εκτύπωση επικαιροποιηµένων χαρτών του Καλλικρατικού ∆ήµου Καλαµάτας, καθώς και χαρτών για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών κρουαζιεροπλοίων, εκτιµώµενου προϋπολογισµού 3.000 € συμπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.Α.
  • Εκσυγχρονισµός του Γραφείου Τουριστικής Υποστήριξης στον Αερολιµένα Καλαµάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», εκτιµώµενου προϋπολογισµού 2.000 € συμπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.Α.
  • Συµµετοχή του ∆ήµου σε εκθέσεις, ηµερίδες, συνέδρια κ.λπ. που προωθούν αποτελεσµατικότερα την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτηµάτων της περιοχής µας, εκτιµώµενου προϋπολογισµού 1.000 € συμπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.Α. Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 10.000 €, συμπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.Α.

Ο κ. Λιάσκος προσθέτει πως «σχετικά με το αίτημά σας περί παροχής σύμφωνης γνώμης από την Υπηρεσία μας στην συνδρομή του Δήμου Καλαμάτας στα έξοδα ολοκλήρωσης παραγωγής ντοκιμαντέρ για την ανάδειξη της περιοχής (…) για τη συγκεκριμένη ενέργεια (…) δεν απαιτείται η σύμφωνη γνώμη της Υπηρεσίας μας. Βάσει των ανωτέρω, αναμένουμε την υποβολή στην Υπηρεσία μας του τελικού δείγματος του εν λόγω ντοκιμαντέρ με την προϋπόθεση της προσθήκης του νέου λογοτύπου τουριστικής προβολής της Ελλάδος (…), προκειμένου να παράσχουμε την σύμφωνη γνώμη μας για την διανομή ή/και προβολή του».

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech