Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Σημαντικές συνεργασίες του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας

Σε σημαντικές συνεργασίες με φορείς της Ελλάδος και της Ευρώπης προχωρεί το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, οι οποίες έχουν ως ακολούθως:

1. Συμμετοχή στο πρόγραμμα Culture 2014-2020

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας πρόταση, για συμμετοχή του Δημοτικού Ωδείου σε Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτιστικών Φορέων με επικεφαλής το Ίδρυμα Γεχούντι Μενουχίν, στο πλαίσιο της υλοποίησης προγράμματος που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το πρόγραμμα Culture 2014-2020.

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία κοινής πλατφόρμας για την ανάδειξη νέων ταλέντων από το χώρο της μουσικής. Προβλέπονται εκπαιδευτικά σεμινάρια, συναυλίες, καθώς και ενέργειες για την ανάδειξη τοπικών μουσικών χαρακτηριστικών και ιδιωμάτων.

Για την Κ.Ε. «Φάρις» δε θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση.

2. Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Αθηνών

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, θα ενταχθούν στο επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών 2014. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 29 Ιουνίου, θα παρουσιάσουν σε ειδική παράσταση το μουσικό παραμύθι «Πετρόσουπα», ένα έργο του Στάθη Γυφτάκη, που έχει ενορχηστρωθεί και κυκλοφορεί σε CD, από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και την Κ.Ε. «Φάρις».

petrosoupa.jpgpetrosoupa_1.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech