Τα 62α Παπαφλέσσεια / 2018

Η 62η συνάντηση στίβου στη μνήμη του Ήρωα Παπαφλέσσα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουνίου 2018, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξανδρου Χαρίτση, του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη κ.ά., καθώς και πλήθους κόσμου. Τα Παπαφλέσσεια διοργάνωσε ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου / Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και τον ΣΕΓΑΣ.
Στο περιθώριο της αθλητικής διοργάνωσης, ο Δήμαρχος συζήτησε με τους κ. Χαρίτση και Βασιλειάδη την αναγκαιότητα βελτίωσης των αθλητικών υποδομών του Δήμου Καλαμάτας. Σημειώνεται ότι, σχετικά με το Δημοτικό Στάδιο, ολοκληρώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την ανακατασκευή των WC και του ταρτάν, παρεμβάσεις που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με το ποσό των 320.000 ευρώ περίπου. Από πλευράς των Υπουργών δόθηκαν υποσχέσεις για το ναυταθλητικό κέντρο στον προλιμένα, για το γήπεδο του Μεσσηνιακού, για το Δημοτικό Κολυμβητήριο κ.λπ. Ο Δήμος Καλαμάτας αναμένει.
Σε χαιρετισμό, τον οποίον απηύθυνε κατά την έναρξη των Παπαφλεσσείων, ο Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στο Μεσσηνιακό για τις αντοχές του να διοργανώνει άρτια για πολλές δεκαετίες τα Παπαφλέσσεια, μία αθλητική συνάντηση που διαθέτει πλέον πανελλήνια και διεθνή προβολή. Ο Π. Νίκας ιδιαιτέρως συνεχάρη το Δημήτρη Πουλόπουλο για το έργο που προσφέρει και τόνισε πως ο Δήμος Καλαμάτας στηρίζει τα Παπαφλέσσεια, διαθέτοντας υποδομές και χρήματα γι’ αυτή τη μεγάλη εκδήλωση.
 

 

a.JPGb.JPGc.JPGd.jpge.jpg

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud