Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνεδρίασε, σήμερα 11/3/2014, η Οικονομική Επιτροπή

Στη σημερινή, 11η/2014, συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, ως ακολούθως:
1. Διεξαγωγή φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την επί των στάσεων των αστικών συγκοινωνιών εκμετάλλευση των τοποθετουμένων διαφημίσεων, καθώς και για την τυχόν αντικατάσταση και τοποθέτηση νέων πλαισίων και στεγάστρων. Ουδείς προσήλθε και ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί.
 
stasi koilakos
 
 
ΜΕΙΩΣΗ ΤΕΛΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ
 
2. Αναπροσαρμογή τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων στην οδό Ναυαρίνου. Μετά τη λήψη σχετικής απόφασης από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας για τη μείωση των τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων νοτίως της Ναυαρίνου και προκειμένου να είναι ενιαία η χρέωση, η Οικονομική Επιτροπή προτείνει – με σημερινή απόφασή της - προς το Δημοτικό Συμβούλιο να ισχύσουν οι εξής μειωμένες χρεώσεις (ήταν 31,50 ευρώ ανά τετρ. μέτρο) για τη ζώνη βορείως της Ναυαρίνου (βόρειο πεζοδρόμιο):
Α) 25 ευρώ ανά τετρ. μέτρο για τα καταστήματα από τη Φαρών μέχρι το «Πανελλήνιον» και
Β) 21 ευρώ ανά τετρ. μέτρο για εκείνα από το «Πανελλήνιον» μέχρι το τέρμα Ναυαρίνου.
 
kalamata prokymaia
 
3. Προέλεγχος Ταμειακού Απολογιστικού Πίνακα Δήμου Καλαμάτας οικον. έτους 2013. Εγκρίθηκε.
4. Διάθεση πιστώσεων που ανετράπησαν στο οικον. έτος 2013 και διατίθενται στο οικον. έτος 2014. Εγκρίθηκε.
 
ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ
 
5. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2014, όπως για αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικών συγκροτημάτων και λογισμικού ύψους 38.500 ευρώ, για συντήρηση αγροτικών οδών και διανοίξεις ύψους 28.035,31 ευρώ, για τσιμεντοστρώσεις και μικρά τεχνικά ύψους 23.200 ευρώ. Εγκρίθηκε.
 
asfaltostroseis dromon
 
6. Διόρθωση της υπ’ αριθμ. 46/2014 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στην κατακύρωση του ανοικτού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού» του έτους 2013. Εγκρίθηκε, όσον αφορά στη θέσπιση ως κριτηρίου της χαμηλότερης τιμής προσφοράς ανά είδος.
 
ilektrologiko iliko
 
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
 
7. Κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την υποστήριξη και συντήρηση (παροχή βελτιωμένων εκδόσεων για το 2014) οικονομικών και διοικητικών εφαρμογών (GENESIS και HRMS) του Δήμου Καλαμάτας και τη συμπληρωματική εκπαίδευση του προσωπικού. Εγκρίθηκε, όσον αφορά σε διαγωνισμό ύψους 42.095,52 ευρώ με το ΦΠΑ.
8. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών και λογισμικού. Εγκρίθηκαν, όσον αφορά σε διαγωνισμό ύψους 38.412,90 ευρώ με το ΦΠΑ.
 
ilektronikoi ypologistes
 
9. Συγκρότηση επιτροπών διενέργειας αξιολόγησης διαγωνισμών, απευθείας αναθέσεων και παραλαβής προμηθειών που αφορούν στη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών. Εγκρίθηκε.
10. Έγκριση ή μη άσκησης προσφυγής κατά αποφάσεως του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου (εκτός ημερησίας διατάξεως). Εγκρίθηκε, όσον αφορά σε άσκηση προσφυγής κατά αποφάσεως του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης σχετικής με την προμήθεια γάλακτος για τους εργαζομένους του Δήμου Καλαμάτας.
 
gala
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech