Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Γήπεδο «Γιάννη Κάρτσωνα» στα Λαίϊκα

Υπεγράφη σήμερα, από το Δήμαρχο και τα αδέλφια Νικήτα και Σταυρούλα Κάρτσωνα, σύμβαση χρησιδανείου, με την οποία παραχωρείται στο Δήμο Καλαμάτας η χρήση, όσον αφορά σε τμήματα ακινήτων στα Λαίϊκα συνολικής εκτάσεως 13.425,60 τετραγωνικών μέτρων. Η παραχώρηση από το Νικήτα και τη Σταυρούλα Κάρτσωνα γίνεται χωρίς αντάλλαγμα και ο Δήμος Καλαμάτας με δαπάνες του θα κατασκευάσει εκεί ένα αθλητικό και πολιτιστικό κέντρο, που θα περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ο Δήμαρχος, σε δηλώσεις του, τόνισε τη σημασία της συγκεκριμένης παραχώρησης για την περιοχή των Λαιΐκων και τη νεολαία της, αλλά και εν γένει τους αθλούμενους. Ανέφερε, δε, ότι σε εκτέλεση σχετικής αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, το νέο αθλητικό κέντρο θα λάβει το όνομα του Ιωάννη Κάρτσωνα, του αείμνηστου πατέρα των Νικήτα και Σταυρούλας Κάρτσωνα, ανθρώπου που «πολλαπλώς είχε ωφελήσει την πόλη», όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος.

Ο Νικήτας Κάρτσωνας, ευχαριστώντας το Δήμαρχο, επεσήμανε πως ο ίδιος και η αδελφή του ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δημάρχου και προχώρησαν σ’ αυτήν την παραχώρηση, πιστοί στις αρχές και αξίες του πατέρα τους, ο οποίος βοηθούσε όπου έκρινε ότι υπάρχει ανάγκη.

kartswna.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech