Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Επισκευές σε συστήματα φωτεινής σηματοδότησης

Ολοκληρώθηκαν οι αναγκαίες γραφειοκρατικές διαδικασίες, έτσι ώστε να αντικατασταθεί η κατεστραμμένη συσκευή φωτεινής σηματοδότησης, που ελέγχει τη λειτουργία των φαναριών στον κόμβο Λακωνικής και Βασιλέως Γεωργίου. Η συσκευή ελέγχου είχε καταστραφεί από πρόσκρουση αυτοκινήτου στο κιβώτιό της. Πιθανή ημερομηνία αντικαταστάσεως είναι η Παρασκευή 4 Απριλίου, αύριο δηλαδή και η λειτουργία των σηματοδοτών θα αποκατασταθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών. Το κόστος ανέρχεται σε 9.348 ευρώ με το ΦΠΑ.

Τις παρεμβάσεις θα εκτελέσει συνεργείο της εταιρείας Siemens, που είναι η μόνη αρμόδια, καθώς ο Δήμος προβαίνει σε απλή συντήρηση στα φανάρια.

Με την ευκαιρία έλευσης στην Καλαμάτα του συνεργείου της εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στους κόμβους Ναυαρίνου & Καρακούση καθώς και Αριστομένους & Φραντζή, για την επίλυση αντίστοιχων προβλημάτων.

Σημειώνεται ότι επισκευάσθηκαν οι σηματοδότες στον κόμβο Βασιλέως Γεωργίου & Φαρών, που λειτουργούν συνδυαστικά με εκείνους στη συμβολή των οδών Φαρών & Βασιλίσσης Όλγας και στη διασταύρωση Φαρών & Βασιλέως Κωνσταντίνου.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech