Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ευχαριστίες από το Δήμο Κεφαλλονιάς για τη στήριξη μετά τους εκεί σεισμούς

Επιστολή υπογεγραμμένη από το Δήμαρχο Κεφαλλονιάς Αλέξανδρο Παρίση έφθασε στο Δήμο Καλαμάτας, με την οποία εκφράζονται ευχαριστίες για τη βοήθεια που ο Δήμος μας προσέφερε στους δοκιμαζόμενους, από τους σεισμούς του Φεβρουαρίου, Κεφαλλονίτες.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής: «Εκ μέρους του Δήμου Κεφαλλονιάς θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την αμέριστη συμπαράστασή σας στους δοκιμαζόμενους από το σεισμό κατοίκους του Δήμου Κεφαλλονιάς και ιδιαίτερα της περιοχής της Παλικής. Τέτοιες ενέργειες τιμούν εσάς και το θεσμό που υπηρετείτε.

Η δική σας στήριξη είναι η ηθική ανταμοιβή στους κόπους μας, για το καλό και την πρόοδο του νησιού μας».

Ο Δήμος μας, όπως είχε τονίσει ο κ. Παρίσης σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλλονιάς, όπου ήταν παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου και Θανάσης Βασιλόπουλος, ήταν ο πρώτος που ανταποκρίθηκε πανελλαδικά σε αίτημα για παροχή μηχανημάτων.

ds-kefal

Υπενθυμίζεται ότι στην Κεφαλλονιά είχε σταλεί ένα ανατρεπόμενο φορτηγό, προκειμένου να τεθεί στην υπηρεσία του Δήμου του νησιού για την αποκομιδή μπάζων από οικοδομές οι οποίες κρίθηκαν κατεδαφιστέες.

kefal-

Το φορτηγό, γεμάτο υλικά και τρόφιμα τα οποία συγκέντρωσαν οι εθελοντές του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας και η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνικών Σωματείων Μεσσηνίας, καθώς και οι Πυροσβέστες του Νομού μας για τους συναδέλφους τους στην Κεφαλλονιά, είχε αναχωρήσει για το δοκιμαζόμενο από τους σεισμούς νησί το ξημέρωμα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου, μαζί με ένα ακόμη όχημα του Δήμου μας.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech