Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συντήρηση στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων από το Δήμο Καλαμάτας, κάτι που γίνεται ευχερώς αφότου ο Δήμος πέτυχε να αποκτήσει τη χρήση του Πάρκου με χρησιδάνειο αόριστης διάρκειας. Τις τελευταίες ημέρες, αρμόδιο συνεργείο άλλαξε τις φθαρμένες σανίδες στα παγκάκια και αντικατέστησε ξύλινα στοιχεία σε μικρογέφυρες.

Υπενθυμίζεται πως στη βόρεια και νότια πλευρά του πάρκου εγκαταστάθηκαν πύλες εισόδου – εξόδου, ενώ στη δυτική του πλευρά κατασκευάσθηκε πεζοδρόμιο επί της οδού Ψαρών.

Οι δράσεις αισθητικής αναβάθμισης συμπληρώνονται με ελαιοχρωματισμούς, καθώς και ένταση της προσπάθειας για περιποίηση του πρασίνου. Θα γίνει, επίσης, παρέμβαση στον κεντρικό διάδρομο, με διάστρωση κατάλληλου υλικού που θα είναι υδατοπερατό αλλά δε θα αφήνει το χώμα να λασπώνει, ώστε να βαδίζει κανείς ανεμπόδιστα. Εκτιμάται ότι το Πάσχα οι παρεμβάσεις αυτές θα έχουν ολοκληρωθεί.

Από το Δήμο βρίσκεται, επίσης, σε εξέλιξη ο προγραμματισμός για τοποθέτηση περίφραξης στο Πάρκο, στην προοπτική αυτό να είναι ανοικτό από την ανατολή μέχρι τη δύση του ήλιου.

episkevi_pagkakia.JPGepiskevi_pagkakia_1.JPGepiskevi_pagkakia_2.JPGepiskevi_pagkakia_3.JPGepiskevi_pagkakia_4.JPGepiskevi_pagkakia_5.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech