Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή στις 8 Απριλίου

Στο πλαίσιο της σημερινής, 16ης/2014, συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, διεξήχθησαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, ως ακολούθως:

1. Διενέργεια φανερής προφορικής πλειοδοτικής επαναληπτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση περιπτέρων. Το περίπτερο στην πλατεία Αμφείας κατακυρώθηκε στο Δημήτριο Μελιγκάκο, εκείνο δε στην οδό Ναυαρίνου (πλησίον Seaside) στην Πηνελόπη Καράγιωργα. Δεν εμφανίσθηκαν ενδιαφερόμενοι για τα περίπτερα στην οδό Σαλαμίνος, στη μαρίνα και στην οδό Σφακιανάκη, στην «Τέντα».

amfeias

2. Ανατροπή ανάληψης υποχρέωσης μη πραγματοποιηθεισών δεσμεύσεων. Εγκρίθηκε.

3. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2014, όπως για επισκευή και διαρρύθμιση εγκαταστάσεων κτηρίου πρώην Νοσοκομείου Καλαμάτας για τη στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου ύψους 575.000 ευρώ και για δαπάνες επισκευής και συντήρησης σχολικών κτηρίων (2014) ύψους 40.000 ευρώ. Εγκρίθηκε.

neo-dimarxeio 9

4. Σύσταση παγίας προκαταβολής, έτους 2014, Τοπικής Κοινότητας Αγίου Φλώρου. Εγκρίθηκε.

ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ

5. Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας πρόχειρου δημόσιου διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών «Κλαδέματα δενδροστοιχιών και άρσεις επικινδυνότητας μεγάλων δένδρων (2014)», προϋπολογισμού 47.109 ευρώ με το ΦΠΑ. Προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε ο Ευάγγελος Νικ. Ξυδέας με ποσοστό έκπτωσης 9%.

klademata

6. Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Υποστήριξη και συντήρηση (παροχή βελτιωμένων εκδόσεων για το 2014) οικονομικών και διοικητικών εφαρμογών (GENESIS και HRMS) του Δήμου Καλαμάτας και τη συμπληρωματική εκπαίδευση του προσωπικού». Προσωρινός μειοδότης ανακηρύχθηκε η εταιρεία Ν. Κούβελας – Ι. Σκλήκας και Σία ΟΕ έναντι ποσού 40.631,33 ευρώ με το ΦΠΑ.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

7. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ετοίμου σκυροδέματος». Εγκρίθηκε όσον αφορά σε προμήθεια προϋπολογισμού 73.800 ευρώ με το ΦΠΑ.

domika

8. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια δομικών υλικών από μάντρα». Εγκρίθηκε όσον αφορά σε προμήθεια προϋπολογισμού 50.000 ευρώ με το ΦΠΑ.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

9. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού και προμήθεια λοιπών ειδών υγιεινής & καθαριότητας έτους 2014» του Δήμου Καλαμάτας και των Νομικών Προσώπων. Εγκρίθηκε όσον αφορά σε προμήθεια προϋπολογισμού 51.500 ευρώ με το ΦΠΑ περίπου.

ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΥ

10. Καθορισμός όρων διακήρυξης φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρων αιγιαλού στα διοικητικά όρια του Δήμου Καλαμάτας έτους 2014. Εγκρίθηκε όσον αφορά στους χώρους που μπορείτε να δείτε εδώ.

aigialos

11. Άσκηση ενδίκου βοηθήματος. Εγκρίθηκε όσον αφορά σε άσκηση αγωγής κατά του Ελληνικού Δημοσίου για την αναγνώριση της κυριότητας του Δήμου Καλαμάτας επί συγκεκριμένων δημοτικών οδών.

12. Προμήθεια υγρών καυσίμων (εκτός ημερησίας διατάξεως). Λόγω κατεπειγουσών αναγκών και μέχρι την ολοκλήρωση σχετικού διαγωνισμού, εγκρίθηκε η προμήθεια 100.000 λίτρων πετρελαίου κίνησης, 50.000 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης και 9.000 λίτρων αμόλυβδης βενζίνης, με ενδεικτικό προϋπολογισμό 160.000 ευρώ, από την έως τώρα ανάδοχο Ελένη Παχή και Σία Ε.Ε.

oximata

13. Έγκριση ή μη άσκησης ενδίκου βοηθήματος όσον αφορά στην ανάκληση της υπ’ αριθμ. 56/2014 πράξης του Ζ΄ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου (εκτός ημερησίας διατάξεως). Εγκρίθηκε.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech