Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Τοποθετήθηκαν όργανα στην παιδική χαρά της πλατείας Μαυρομιχάλη

Πιστοποιημένα όργανα τοποθετήθηκαν στην παιδική χαρά η οποία δημιουργείται στην πλατεία Μαυρομιχάλη, ενώ πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις αναδιοργάνωσης και ευπρεπισμού του χώρου και κοπής επικίνδυνων δέντρων. Οι εργασίες εκτελούνται από το Δήμο Καλαμάτας με αυτεπιστασία, μέσω των Διευθύνσεων Γεωτεχνικών και Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ο ∆ήµος, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του για τη φροντίδα και την ψυχαγωγία των παιδιών της πόλης, δημιουργεί χώρους κατάλληλους για αυτά, όπου μπορούν να παίζουν µε ασφάλεια. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι πρόκειται για µια πυκνοκατοικηµένη γειτονιά στο κέντρο σχεδόν της Καλαμάτας, όπου δεν υπάρχει χώρος για τα παιδιά, αποφασίσθηκε να δηµιουργηθεί ένας τέτοιος χώρος στην πλατεία Μαυρομιχάλη.

Τα απαραίτητα όργανα εγκαταστάθηκαν, µετά από δηµόσιο ανοιχτό µειοδοτικό διαγωνισµό που αφορούσε στην προμήθεια παιχνιδιών για όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου. Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση ειδικών αντικραδασµικών ελαστικών δαπέδων, τα οποία υπάρχουν ήδη στις αποθήκες του ∆ήµου και θα τοποθετηθούν πάνω στις υφιστάµενες πλάκες.

Σημειώνεται πως αφαιρέθηκαν δύο πεύκα, τα οποία θα αποτελούσαν κίνδυνο για τα παιδιά εάν παρέμεναν στο χώρο. Πραγματοποιήθηκαν επίσης εργασίες διαμόρφωσης του χώρου και χρωματισμοί, ενώ διαμορφώθηκε και συντηρήθηκε το πράσινο.

Τέλος, η προτοµή του ακαδημαϊκού Σωκράτη Κουγέα µετακινήθηκε σε προσφορότερη θέση.

px.JPGpx_1.JPGpx_2.JPGpx_3.JPGpx_4.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech