Το ΔΣ της ΚΕ «Φάρις» θα συνεδριάσει στις 20 Ιουνίου 2018

Η 11η Συνεδρίαση/2018 του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Eπιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας θα διεξαχθεί στην αίθουσα συσκέψεων 2ου ορόφου του Β΄ Κτηρίου, στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 20/6/2018 και ώρα 13:30, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων:

1. Αποδοχή Δωρεών – Χορηγιών
2. Αποδοχή δωρεάς έργων τέχνης προς την Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας «Α. Τάσσος»
3. Τροποποίηση Προϋπολογισμού
4. Τροποποίηση της υπ' αριθμ. 30/2018 απόφασης που αφορά στην «Έγκριση Προϋπολογισμού 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας»
5. Τρέχοντα θέματα
6. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για το στήσιμο του control room, στην αίθουσα δοκιμών (Στούντιο) του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, στην οποία διεξάγονται παραστάσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
7. Ανάδειξη οριστικού αναδόχου ανάθεσης υπηρεσιών Φωτισμού για τις ανάγκες του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
8. Ορισμός επιτροπής παρακολούθησης της πορείας υλοποίησης των όρων της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμου Καλαμάτας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμάτας «Φάρις», για τη λειτουργία του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας
9. Έγκριση εξόδων των Εκδηλώσεων του Μουσικού Τομέα
10. Αποδοχή ανάθεσης στηδ «Φάρις» από το Δήμο Καλαμάτας της διοργάνωσης των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018» στην πόλη της Καλαμάτας και στις Τοπικές Κοινότητες.

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud