Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Η Εθνική Νεανίδων βόλεϊ στην Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα βρίσκεται, εδώ και λίγες ημέρες, η Εθνική Ομάδα Νεανίδων του βόλεϊ και πραγματοποιεί το τελευταίο τμήμα της προετοιμασίας της, ενόψει των αγώνων που θα δώσει την επόμενη εβδομάδα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, για την πρόκρισή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στην ομάδα ενσωματώνονται σταδιακά οι αθλήτριες που απέμεναν, οι οποίες είτε είχαν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους, είτε συμμετείχαν στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα (στο οποίο έλαβαν την τρίτη θέση) που έγινε στην Πορτογαλία.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για καλύτερη προετοιμασία της, η Εθνική μας Ομάδα θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, με την αντίστοιχη Εθνική Ομάδα της Ισπανίας, η οποία θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Καλαμάτας.

kalamata

Τα φιλικά, αλλά και τα επίσημα παιχνίδια για τον 6ο Προκριματικό Όμιλο του Πανευρωπαϊκού, θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου της Παραλίας και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν, θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο.

neanides

Τα φιλικά θα αποτελέσουν την τελευταία «πρόβα» της Εθνικής Ομάδας μας πριν το προκριματικό τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 24 - 26 Απριλίου στην Καλαμάτα και θα καθορίσει τις Εθνικές Ομάδες που θα μετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Οι αγώνες για την προετοιμασία της Εθνικής μας, καθώς και εκείνοι για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Πανευρωπαϊκού διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (Ε.Σ.ΠΕ.Π.), με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και την συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής μας με την αντίστοιχη της Ισπανίας θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

  • Μεγάλο Σάββατο 19/4/2014, ώρα 18.00
  • Δευτέρα του Πάσχα 21/4/2014, ώρα 20.00
  • Τρίτη του Πάσχα  22/4/2014, ώρα 20.00

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ

Το πρόγραμμα των αγώνων του 6ου προκριματικού ομίλου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων (κάτω των 19), που θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 24 με 26 Απριλίου στην Καλαμάτα, με τη συμμετοχή, εκτός της ελληνικής Εθνικής Ομάδας, εκείνων της Ελβετίας, του Βελγίου και της Σλοβακίας, είναι το εξής:

  • 1η ημέρα (24 Απριλίου):

17.30 Ελβετία – Βέλγιο

20.00 Ελλάδα – Σλοβακία

  • 2η ημέρα (25 Απριλίου):

17.30 Βέλγιο – Σλοβακία

20.00 Ελβετία – Ελλάδα

  • 3η ημέρα (26 Απριλίου):

17.30 Σλοβακία – Ελβετία

20.00 Βέλγιο – Ελλάδα.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε το ρόστερ της Εθνικής μας Ομάδας:

http://www.cev.lu/TeamDetails.aspxTeamID=8509&SeasonID=229&SeasonType=N&G=W

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Υπενθυμίζεται ότι σε σημαντικές παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας προέβη ο Δήμος Καλαμάτας, μέσω του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού.

Volley 1

Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Καλαμάτας στο Κλειστό, είναι οι ακόλουθες:

  • Τοποθετήθηκε αντικραδασμικό δάπεδο αποτελούμενο από υλικό taraflex στον αγωνιστικό χώρο, με κόστος 25.000 ευρώ με το ΦΠΑ. Το υλικό αυτό προστατεύει τους αθλητές από κακώσεις, ενώ καθαρίζεται πολύ εύκολα
  • Συντήρηση των κερκίδων στα μεταλλικά τους μέρη και στα ξύλινα καθίσματα, των οποίων οι επιφάνειες επιπεδώθηκαν, ξύστηκαν και γυαλίστηκαν
  • Τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων, τα οποία έχουν χαμηλή κατανάλωση και προσφέρουν μεγαλύτερη φωτεινότητα
  • Εγκατάσταση σκεπάστρου στην είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου, για προστασία εισερχομένων και εξερχομένων από τη βροχή και τον άνεμο
  • Τοποθέτηση ταχυθερμοσιφώνων στα αποδυτήρια, για την παροχή ζεστού νερού.
  • Συντήρηση και επισκευή του φωτεινού πίνακα όπου προβάλλεται το σκορ των αθλητικών συναντήσεων.

kalamata.jpgneanides.jpgneanidwn.jpgVolley_1.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech