Πρώτο βραβείο στην Ελλάδα

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο, σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, μέλη της ομάδας μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, η οποία απέσπασε το πρώτο βραβείο πανελλαδικά στο Διαγωνισμό «Εικονική Επιχείρηση» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων, συνοδευόμενα από τον επικεφαλής του Σχολείου Φώτη Μπουγά και την καθηγήτριά τους Σταυρούλα Κόκκαλη. Τα παιδιά πέτυχαν την πρωτιά δημιουργώντας τη μαθητική εικονική επιχείρηση Helm.e.t, η οποία σχεδίασε και προώθησε το 'noctua kit', που δεν επιτρέπει σε μια μοτοσυκλέτα να κινηθεί εάν ο αναβάτης δεν έχει φορέσει το κράνος του.

Η μαθητική εικονική επιχείρηση Helm.e.t των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι μεταξύ 16 και 19 Ιουλίου 2018.
Τα παιδιά και οι συνοδοί τους έδωσαν πληροφορίες στο Δήμαρχο για το διαγωνισμό και το έξυπνο σύστημα που δημιούργησαν και ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου, ώστε να μετάσχει η 20μελής ομάδα τους στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό του Βελιγραδίου.
Ο Π. Νίκας χαρακτήρισε την ιδέα πάρα πολύ ωραία και χρήσιμη, συνεχάρη τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς και υποσχέθηκε την έμπρακτη στήριξη του Δήμου προς τους μαθητές, που θα πάνε στο Βελιγράδι έχοντας μαζί τους τη σημαία του Δήμου Καλαμάτας.

 

 

DSCN0005_Medium.JPGDSCN0006_Medium.JPGDSCN0008_Medium.JPG

 

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud